29 / 03 / 2024

Axis İstanbul satış ofisi iletişim!

Axis İstanbul satış ofisi iletişim!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sur Yapı Axis İstanbul projesinde yer alan ofislerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Axis İstanbul satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.



Toplamda 195 adet ofisten meydana gelen  Sur Yapı  Axis İstanbul'da 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler mevcut. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sağlanıyor.


İstanbul Bayrampaşa'da yer alan  Axis İstanbul  Sur Yapı projesinde fiyatlar 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede oturma terasları, hobi ve oyun odası, arşiv odası, AVM, spor salonu, toplantı salonları, print center geniş lobi alanları, sinema salonları, restoranlar, fitness center, kat bahçeleri ve kafeler gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesi; metrobüse 600 metre mesafede yer alıyor. Ayrıca projenin Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehir merkezi noktalarına ulaşım kolaylığı bulunuyor.


Axis İstanbul satış ofisi iletişim!

Adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Axis İstanbul iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön