28 / 03 / 2024

Dragospark Maltepe 'de hemen teslim ofis: 515 bin TL'ye!

Dragospark Maltepe 'de hemen teslim ofis: 515 bin TL'ye!

Firma: Ekşioğlu Mimarlık

Proje: Dragos Park

Ekşioğlu Mimarlık Mühendislik tarafından inşaatı tamamlanan, 13 ofis katlı, çok amaçlı iş merkezi Dragos Park, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, avukatlara, şirketlere ve gayrimenkul yatırımcılarına karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.




Minibüs caddesine 50 metre, Marmaray’a 200 metre, Sahil Yolu ve Kartal-Kadıköy Metrosu’na 1.5 kilometre uzaklıkta stratejik bir lokasyonda yer alan Dragos Park, Yalova’dan Bakırköy’e, Kadıköy’den Adalar’a kadar panoramik bir Boğaz ve şehir manzarasına sahip bulunuyor. Dragos Park, 280 metrekarelik ofis katlarında,

140 metrekarelik ofisleri ve kiralık dükkanlarıyla, hem ulaşılabilir koşullarla plaza ayrıcalığı yaşamak isteyen şirketleri, hem de talebi yüksek bir gayrimenkul seçeneği arayan yatırımcıları cezbedecek nitelikler taşıyor.


İstanbul Anadolu Yakası’nın kilit bir noktasında, Şehir Üniversitesi’ne 500 metre, İstanbul Adliye Sarayı’na 2 kilometre mesafedeki  Dragos Park  projesi, hemen taşınmaya hazır. Plaza ayrıcalığı sunan Dragos Park’ın satışları devam ediyor. 

Dragospark Maltepe de hemen teslim ofis: 515 bin TL ye!


2025 m2 arsa üzerinde 6000m2’lik kapalı alana sahip, 1’i bodrum olmak üzere toplamda 16 kattan oluşan Dragos Park’ta, her biri 280 metrekarelik 13 ofis katında, 140 metrekarelik 2’şer ofis yer alıyor. Ofis katları, tüm kat ya da ofis bazında, genel müdürlük, home-office, yönetim ve operasyon merkezi gibi, iş hayatına yönelik farklı kullanım amaçlarına hitap eden, çok fonksiyonlu tasarım seçenekleri barındırıyor.


1400 metrekarelik kapalı otopark katında, mağaza depoları ve hizmet alanları da bulunurken, 750 metrekarelik giriş katı, 60 metrekarelik lobby ile birlikte, 270 metrekare ve 410 metrekare büyüklüğünde iki dükkandan oluşuyor. 280 metrekare kapalı, 470 metrekare açık alana sahip Lobby üzerindeki teras ile +50 metredeki en üst kat terası ise, restaurant, cafe, kış bahçesi olarak hizmet vermek üzere kiralanacak tesisler olarak planlanıyor. 

 Dragospark Maltepe de hemen teslim ofis: 515 bin TL ye!


Dragos Park projesi, deprem güvenliğine ve uzun servis ömrüne sahip inşaat kalitesi, VRF ısıtma soğutma sistemi, enerji korunumlu giydirme cephesi, her kat için iki adet 10 kişilik hızlı asansörleri, UPS ve jeneratör devreleri, yangın ihbar söndürme sistemleri, kapalı otoparkının yanı sıra misafir araçlar için ayrılmış açık otoparkı, 24 saat güvenlik, CCTV Kamera Kaydı, Vale ve Danışma hizmetleri ile seçkin bir plaza konforu sunuyor.


Dragos Park’taki 140 metrekarelik ofisler, 570.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Dragos Park’ta, restaurant-cafeterya için ayrılan teraslar ile dükkanlar ise aylık 8.500 lira ile 12.000 lira arasında değişen kira fiyatlarıyla, seçkin işletmecilerini bekliyor.



0216 442 19 53 

http://www.ematurkey.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön