26 / 04 / 2024

Dream Towers Residence'ta 179 bin TL'ye!

Dream Towers Residence'ta 179 bin TL'ye!

Ümraniye'de inşa edilen Dream Towers Residence projesinde fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor…



Bolelli Group ve Btd İnşaat tarafından 2009 yılının Eylül ayında temeli atılan Dream Towers Residence'ta fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor, 621 bin TL'ye kadar yükseliyor. Firma kendi bünyesinde 16 ay vade farksız taksit seçeneği sunuyor. Ya da Fortis ile yapılan anlaşma kapsamında yüzde 0,69'dan başlayan faiz oranlarıyla 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor.

Toplam 8 bin 335 metrekare alana kurulan Dream Towers Residence'ın inşaat alanı ise 32 bin 598 metrekare. 3 bloktan oluşan Dream Towers Residence'ta binaların taban oturumları 521 metrekare. Sitede yüzde 82'lik bölüm yeşil alanlara ayrılıyor. Toplam konut sayısı 177. Bloklar 19 katlı olarak tasarlandı. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak çeşitlendirilen konutların alanları 70 ile 226 metrekare arasında.

Dream Towers Residence'ta teslimlerin 2011 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor. Dream Towers Residence'ın sosyal alanları arasında ise basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, sauna, fitness salonu, kafe, havuzlar, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, kapalı otopark, iç ve dış güvenlik bulunuyor. Dream Towers Residence'ın açıkılışı 6 Haziran Pazar günü saat 13.00'da gerçekleşecek.

Dream Towers Residence projesinin web sitesinde Bolelli Group ile ilgili şu açıklamalara yer veriliyor:

“1985 yılında inşaat yapı malzemeleri satışı, doğalgaz altyapı, tesisat ve montaj işleri ile inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlayan firmamız; 1998 yılında grubumuza bağlı olarak kurulan Burak İnşaat Maden Ve Mermer İşletmeciliği San. Ve Tic. Ltd. Şti. ile, konut site inşaatı ve taahhüt işleri yapım sektörüne girmiştir. 21 seneyi aşan tecrübemiz ve kalite anlayışımızla farklı yaşam mekanları yaratmaya devam ediyoruz.

2006 yılı içerisinde, inşaata bağlı en büyük sektörlerden biri olan mermer ocağı işletim işine giren grubumuz,. Sinop ili, Durağan ilçesinde bulunan ocağında doğallığı ile bilinen traverten mermer imalatı çalışmalarına sektörde ilk sıralarda yer almak hedefi ile ara vermeden devam etmektedir.

BOLELLİ GROUP; genç, dinamik ve tecrübeli ekibi ile, yaptığı her proje veya üretimde gelişen teknolojiyi kullanarak her zaman daha iyisini üretmeyi ve  üretimlerinin referans olarak bundan sonraki projelerde de yol göstermesini prensip edinmiştir. Bu doğrultuda yapılan her üretimde biraz daha büyümeyi, gelişmeyi ve sektördeki  yenilikler de öncü olmayı, ilk hedefi olarak belirlemiştir.

Dürüst ve dürüstlüğü sayesinde, yapılacak tüm projelerinde, tekrar tercih sebebi olan, kaliteden taviz vermeden, kendisine özel hedef kitleler yaratan ve koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlayarak 21. yüzyıla yakışan yaşam alanları oluşturmak.”


www.dreamtowers.net
0216 526 48 42

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön