18 / 04 / 2024

Dumankaya Adres'de 39 bin TL'ye!

Dumankaya Adres'de 39 bin TL'ye!

Yoğun ilgi neticesinde kısa bir sürede tamamlanan satışların ardından Adres'i büyütme kararı alan Dumankaya, yeni daireleri 39 bin TL'den başlıyan fiyatlarla satışa sunuyor.



Fiyatlar "Adres"e Teslim

Dumankaya İnşaat, Aralık 2008'de lansmanını gerçekleştirdiği ve çok kısa bir sürede satışlarını tamamladığı Adres projesini büyüttü. Adres'te yeni 280 daire ile projedeki konut sayısı 560 adede çıkıyor. Adres projesinde konut fiyatları yine 39 bin TL'den başlıyor.
Adres projesi, konut alımlarının büyük ölçüde gerilediği bir dönemde satışa çıkmış, gördüğü inanılmaz ilgiyle sektöre cesaret vermiş çok özel bir proje. 46 yıllık Dumankaya markasına duyulan güven ve doğru zamanda doğru projeler geliştirmemizin sonucunda Adres projesi çok büyük bir ilgi gördü ve çok kısa bir sürede sadece ön satışlar ile projedeki konutlar tükendi.
Daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerde olduğu gibi ulaşılabilir fiyatlarla kazandıran nitelikli projeler üretme felsefesiyle geliştirilen Adres projesi yatırımcı için büyük bir kazanç sağlayacak.
Tuzla Aydınlı'daki Adres projesi, optimum kullanım alanlarına sahip stüdyo, 1+1 ve 2+1 tipte konutları bünyesinde barındırıyor. Dumankaya'nın farklı mimari anlayışı bu projede de kendini gösteriyor. Adres'te dairelerin satışları 39.000 TL'den başlıyor, akıllı kat planları ile günümüz trendlerine uygun optimum kullanım alanları sunuyor. Bunun yanı sıra Adres'te geniş lobi alanı, açık yüzme havuzu, fitness center, 24 saat güvenlik hizmeti, toplantı odası, yönetim odası, internet/posta odası gibi zengin sosyal donatı alanları bulunuor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız...

0216 393 08 86

Geri Dön