18 / 04 / 2024

Dumankaya Adres'te 39 bin YTL'ye!

Dumankaya Adres'te 39 bin YTL'ye!

Dumankaya İnşaat 2008 yılının son ayında sektörün ve tüketicinin beklentilerine uygun bir projeye start verdi.



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, zamanından önce bitirerek teslim ettiği Trend ve Akdeniz Evleri'nin son durumu ile yeni projesi Adres'i bugün düzenlenen bir toplantı ile tanıttı.

2008 yılının son ayında sektörün ve tüketicinin beklentilerine uygun bir projeye start verildi; Tuzla Aydınlı'daki Adres projesi, sunduğu ekonomik fırsatlar ile bu dönemdeki en uygun yatırım araçlarından biri olarak dikkat çekiyor

Toplantıya katılan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya "Globalleşen dünyada yaşanan ekonomik dalgalanmaların etkisinin hissedildiği şu günlerde, Dumankaya olarak çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. 2009'da yeni projelerimizle kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmaya devam edeceğiz. Dumankaya olarak yatırım planlarımızı değiştirmedik. Bu süreçte önemli olan krizleri fırsata dönüştürebilmektir" diye konuştu. Ali Dumankaya ayrıca inşaat sektörünün bu dönemde devletten beklentileri olduğunu da sözlerine ekledi.

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya ise "Doğru projeler için yatırım açısından karlı bir seçenek olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple, piyasaların nabzını tutabilen doğru zamanda doğru proje yapabilen firmalardan biri olarak Dumankaya için yatırım ortamı sürmektedir. Bu mevcut koşullar içerisinde projelerimize ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

Toplantıda projelerle ilgili bir sunum yapan Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador ise şunları söyledi: `'Trend ve Akdeniz Evleri birer başarı hikâyesi oldu. Projenizin içeriğiyle, tüketiciye sunduklarınızla farklılaştığınız zaman kazanırsınız. Bugün bu iki projenin yatırım değeri 255 milyon dolara ulaştı. Adres ise bu dönemde piyasayı hareketlendirmek ve yatırımcıya kazandırmak amacıyla kendi arazimiz üzerinde tasarlanmış özel bir proje. Adres, insanlara bu dönemde de yatırım yapma şansı sağlayacak. Dumankaya, bu projesi ile de sektörde bir ilke imza atacak. Adres; piyasa şartlarına göre şekillendirilmiş, gerçekten uygun fiyatlı, ödeme kolaylığı sunan ve arkasında Dumankaya'nın 45 yıllık deneyim ve güvenini taşıyan bir proje."

Yeni Bir Yaşam Tarzının, Farklı bir Düşünüşün ve Yatırımın Yeni "Adres"i...
Tuzla Aydınlı'daki yeni proje Adres, 280 konuttan oluşuyor. Proje, optimum kullanım alanlarına sahip stüdyo, 1+1 ve 2+1 tipte konutları bünyesinde barındırıyor. Dumankaya'nın farklı mimari anlayışı bu projede de kendini gösteriyor. Adres'de dairelerin ön satışları 39.000 YTL ile 88.000 YTL aralığındaki çok özel lansman öncesi fiyatlar ile başladı.

www.dumankaya.com

Projenin görselleri için tıklayınız...

Geri Dön