19 / 04 / 2024

Dumankaya Çayırova iletişim!

Dumankaya Çayırova iletişim!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Çayırova

Dumankaya İnşaat İzmit, Kocaeli, Gebze ve çevre illerde ev sahibi olmak isteyenler için dev bir projeye daha imza atıyor. Dumankaya Çayırova projesi iletişim bilgileri şöyle:



İzmit, Kocaeli, Gebze çevrelerinde ev sahibi olmak isteyenler için  Dumankaya Çayırova  projesiyle Gebze'de 4 bin 500 konutluk fırsat sunulacak. Türkiye'deki dev konutlardan biri olacak proje 1 milyar TL yatırım bedeline sahip.


Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen proje  142 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Projenin Körfez Geçiş Köprüsü'nün 2015 yılının sonunda tamamlanmasıyla daha da değerleneceği düşünülüyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanması planlanan Gebze Çayırova projesi 3 etaptan meydana gelecek.


Gebze'deki Dumankaya projesi iletişim için www.dumankaya.com sitesini ziyaret edebilir ya da 444 7 222 numaralı telefonu arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz.


Proje Gebze'de Şenpiliç'in sahibi Haşim Gürdamar'a ait arsa üzerinde yükselecek. Proje hakkında detaylar henüz kesinleşmedi.Proje için ön talepler toplanmaya başladı.


Dumankaya Çayırova iletişim

Tel: 444 7 222

Web: www.dumankaya.com/gebze-cayirova/gebze-cayirova-projesi-on-talep.aspx

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön