28 / 03 / 2024

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit iletişim!

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit iletişim!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Hi-Fit

Dumankaya İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Dumankaya Hi Fit projesi, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor. Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...



Satış sürecine devam edilen Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Banka kredisi kullanılan projede 630 adet konut mevcut.


İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde inşa edilen Hi-Fit Bahçeşehir projesi, Dumankaya Modern Vadi projesinin 3. etabı olarak yükseliyor. Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir fiyatları 99 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. 


28 ve 32 katlı 2 bloktan meydana gelen Dumankaya Hi-Fit projesi,  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyor. Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit iletişim bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit iletişim!


Dumankaya İnşaat Hi-Fit projesinin sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, otopark, spor alanları, güvenlik, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası bulunuyor. Projede yer alan daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.


Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan projede 72 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor.


Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit adresi Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul


Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit iletişim:

Telefon: 0212 672 88 98 

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön