24 / 04 / 2024

Dumankaya D planı hangi projelerde geçerli?

Dumankaya D planı hangi projelerde geçerli?

Firma: Dumankaya İnşaat

Dumankaya D planı uygulaması kira garantisi, iade garantisi, ev güncelleme ve eskini getir yenisini götür başlıklarından oluşuyor. Peki Dumankaya D planı hangi projelerde geçerli?



Kira garantisi, iade garantisi, ev güncelleme ve eskini getir yenisini götür başlıklarından oluşan Dumankaya D planı hangi projelerde geçerli? Bu sorunun yanıtından önce D planından bahsedelim. 


Dumankaya D planı kapsamında sunulan kira garantisinde  Dumankaya İnşaat'ın hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyor. İade garantisinde ise daire sahiplerinin evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriyor. 


Dumankaya D planına göre ev güncelleme uygulaması kapsamında daire sahipleri eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirebiliyorlar.  Ayrıca  dairesini değiştirmek isteyenlerin, eski evleri peşinat olarak sayılıyor. Tüketiciler yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyorlar. 


Dumankaya D planı hangi projelerde geçerli?

Dumankaya D planı uygulaması Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik ve Başakşehir'de hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit projelerinde geçerli olacak. 


Dumankaya İnşaat iletişim

Tel: 444 7 222

Web: http://www.dumankaya.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön