25 / 04 / 2024

Dumankaya fifti fifti kampanyası hangi projelerde geçerli?

Dumankaya fifti fifti kampanyası hangi projelerde geçerli?

Firma: Dumankaya İnşaat

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği fifti fifti kampanyası kapsamında daire bedelinin yüzde 50'si için peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel ise Dumankaya bünyesinde ödeniyor. Peki Dumankaya fifti fifti kampanyası hangi projelerde geçerli?



Dumankaya İnşaat, Saba Tümer'in rol aldığı yeni reklam filminde fifti fifti kampanyasını tanıtıyor. Kampanya ile yüzde 50 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vadeli banka kredisi kullanılıyor ve kredi taksitlerini Dumankaya ödüyor. 


Dumankaya fifti fifti kampanyası hangi projelerde geçerli?


Dumankaya Hi-Fit Projesi!

Daire tipleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonların yer aldığı Dumankaya Hi-Fit Konutları İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Proje 20 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit 630 adet konuttan oluşuyor. Dairelerin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. 


Dumankaya Miks Projesi!

Toplam 657 adet daireden meydana gelen Dumankaya Miks Residence İstanbul Küçükçekmece Halkalı bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Halkalı Dumankaya Miks konum olarak Marmaray'a, metroya ve Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunuyor. Dairelerin  stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı proje 23 ve 32 katlı 2 blok halinde yükseliyor.


Flex Office Projesi!

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı Flex Office Rezidans İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Proje toplamda 321 adet üniteden meydana geliyor. 


Konutların 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği Flex Office Bahçeşehir'de depo ve arşiv alanları, toplantı odaları,  bireysel çalışma alanları, lobi hizmetleri, ofis box üniteleri,  kat bahçeleri gibi sosyal imkanlara yer veriliyor. 


12 soruda Dumankaya Fifti Fifti kampanyası için tıklayın!


Telefon: 444 7 222

Web: www.dumankaya.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


Geri Dön