19 / 04 / 2024

Dumankaya saba tümer reklam filmi

Dumankaya saba tümer reklam filmi

Dumankaya Miks, Dumankaya Hi-Fit ve Flex Office projelerinde geçerli olacak Dumankaya fifti fifti kampanyası 10 yıl süreyle getiri destek ödemesi sağlıyor. Peki Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Dumankaya fifti fifti kampanyası başladı. Flex Office, Dumankaya Miks ve Dumankaya Hi-Fit projeleri için geçerli olan kampanya kapsamında konut bedelinin yüzde 50'sini Dumankaya İnşaat ödüyor.

Dumankaya fifti fifti kampanyası hangi projelerde geçerli?

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği fifti fifti kampanyası kapsamında daire bedelinin yüzde 50'si için peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel ise Dumankaya bünyesinde ödeniyor. Peki Dumankaya fifti fifti kampanyası hangi projelerde geçerli?

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Çinpolat Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çinpolat Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tümer ve Selami Çinpolat ortaklığında kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe ortaklığında kuruldu.

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ağacan Bahadır, Dilara Akülke ve Tümer keser ortaklığında kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Modart Modüller Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Modart Modüller Yapı Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe tarafından kuruldu.

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Tümer tarafından kuruldu.

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları dava açtı: Güzelhisar Kalesi bizim!

Üçüncüzade Ömer Paşa’nın torunları, Trabzon'da 13’üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kalesi’nin de yer aldığı yaklaşık bin 300 dönümlük arazinin kendilerine ait olduğunu iddia ederek dava açtı.

Dumankaya saba tümer reklam filmi Haberi

Dumankaya saba tümer reklam filmi

Dumankaya'nın Dumankaya Miks, Dumankaya Hi-Fit ve Flex Office projeleri için hayata geçirdiği fifti fifti kampanyası başladı. Kampanya kapsamında konut bedelinin yarısını alıcılar, yarısını ise Dumankaya ödüyor. 


Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

1- Kampanya dahilinde olan projelerden aldığınız konut için yüzde 25 ile yüzde 50 tutarında peşin ödeme yapılıyor. 

2- Ödediğiniz peşinattan kalan kısım için anlaşmalı bankalardan kredi kullanılıyor.

3- Banka kredinizin taksitleri kapsamında Dumankaya, 10 yıl boyunca size düzenli ödeme yapıyor. 

4- Dumankaya bu ödemelerle evinizin yüzde 50'si için almış olacağınız kredinizin aylık taksiti tutarında getiri desteği sağlıyor. 


Dumankaya Hi-Fit Projesi!

Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Dumankaya Hi-Fit Konutları 20 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


Toplam 630 adet konuttan meydana gelen Dumankaya Hi-Fit Rezidans İstanbul...