24 / 04 / 2024

Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Firma: Dumankaya İnşaat

Dumankaya fifti fifti kampanyası başladı. Flex Office, Dumankaya Miks ve Dumankaya Hi-Fit projeleri için geçerli olan kampanya kapsamında konut bedelinin yüzde 50'sini Dumankaya İnşaat ödüyor.



Flex Office, Dumankaya Miks ve Dumankaya Hi-Fit projeleri için hayata geçirilen Dumankaya fifti fifti kampanyası kapsamında yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor ve kalan bedel Dumankaya bünyesinde ödeniyor. 


Flex Office Projesi!

İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Flex Office'de 321 adet ünite bulunuyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Flex Office Bahçeşehir'de teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede bireysel çalışma alanları, lobi hizmetleri, ofis box üniteleri,  kat bahçeleri, depo ve arşiv alanları, toplantı odaları sosyal alanlar mevcut. 


Dumankaya Miks Projesi!

Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Dumankaya Miks Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükseliyor. Proje 23 ve 32 katlı 2 bloktan meydana geliyor.


Dumankaya Miks Halkalı Konutları metroya, Marmaray'a ve Atatürk Havalimanı'na yakın konumda yer alıyor. Toplam 657 adet konuttan oluşan projenin arsa alanı 121 bin 972 metrekare olarak belirlendi. 


Dumankaya Hi-Fit Projesi!

Teslimlerin 2016 yılı içerisinde yapılacağı Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


2 blok halinde hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit Evleri 20 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede toplam 630 adet konut yer alıyor. 


12 soruda Dumankaya Fifti Fifti kampanyası için tıklayın!


Telefon: 444 7 222

Web: www.dumankaya.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


Geri Dön