20 / 04 / 2024

Dumankaya kampanyası 2015

Dumankaya kampanyası 2015

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Halkalı ve Bahçeşehir'de hayata geçirdiği projeleri için geçerli olan fifti fifti modeli ile konut bedelinin yüzde 50'sini Dumankaya ödüyor. Peki Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Dumankaya fifti fifti kampanyası başladı. Flex Office, Dumankaya Miks ve Dumankaya Hi-Fit projeleri için geçerli olan kampanya kapsamında konut bedelinin yüzde 50'sini Dumankaya İnşaat ödüyor.

Dumankaya projelerinde yüzde 12 indirim fırsatı!

Şirketin Maltepe'de yükselen projesi Ritim İstanbul, 863 rezidans, 250 home office, 114 ticari ofis ve 146 mağaza-iş yerinden oluşuyor. Projede başlangıç fiyatı 312 bin TL..

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 3+1 daireler 548 bin TL'ye ev sahibi olunabiliyor. Projenin Nisan 2017'de teslim edilmesi bekleniyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya Mozaik projesi 64 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 72 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Dumankaya Mozaik projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Projede Ramazan kampanyası kapsamında 72 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.

Dumankaya İnşaat'tan Ramazan kampanyası!

Kazandıran projeleriyle binlerce mutlu aileyi hayalindeki eve kavuşturan Dumankaya, geleneksel Ramazan kampanyası kapsamında küçük küçük taksitlerle herkesi kolayca ev sahibi yapacak fırsatları hayata geçirdi.

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyası 2016!

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyasında yüzde 12 indirim ya da 60 ay 0 faiz taksitli ödeme fırsatları sunuluyor. Ritim İstanbul'da teslimler Kasım ayında başlıyor...

Dumankaya Mozaik'te bu yıl ödemeleri pas geç kampanyası!

Konuma göre Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 40 bin metrekare arsa alanına yayılıyor. Dumankaya Mozaik'te bu yıl ödemeleri pas geç kampanyası devam ediyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılına kadar erteleniyor. Satışları devam eden projede konutların alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Ritim İstanbul Dumankaya Pas Geç kampanyası!

Ritim İstanbul Dumankaya Pas Geç kampanyası kapsamında ödemeler 1 yıl erteleniyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede fiyatlar 385 bin 440 TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe Pas Geç kampanyası!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe Pas Geç kampanyası başladı. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık yakınlıkta bulunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya 2016 ödeme kampanyası!

Ritim İstanbul Dumankaya 2016 ödeme kampanyası kapsamında 2017 yılına kadar tek bir kuruş ödemeden ev sahibi olunuyor. Ritim İstanbul'da 1+1'lerin fiyatları 385 bin 440 liradan başlıyor...

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Dumankaya kampanyası 2015 Haberi

Dumankaya kampanyası 2015

Dumankaya Miks, Dumankaya Hi-Fit ve Flex Office projelerini kapsayan Dumankaya fifti fifti kampanyası ile daire satış bedelinin yüzde 25 ile yüzde 50 arasındaki kısım peşin olarak ödeniyor. 


Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

- Ödenilen peşinat tutarının haricinde kalan bedel için banka kredisi kullanılıyor. 

- Dumankaya İnşaat, kredi taksitleri kapsamında 10 yıl boyunca daire sahiplerine her ay düzenli ödeme yapıyor. 

- Daire sahipleri, yüzde 50 oranında kullandıkları kredinin aylık taksitleri için getiri desteği almış oluyor. 


Flex Office Projesi!

Daire seçenekleri arasında 1+0, 1+1 ve 2+1'lerin yer aldığı Flex Office 32 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projenin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Dumankaya Hi-Fit Projesi!

İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Dumankaya Hi-Fit Rezidans'ta 630 adet daire bulunuyor. Toplam arsa alanı 20 bin metrekare olarak...