26 / 04 / 2024

Dumankaya Flex Office ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Flex Office ne zaman teslim edilecek?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Flex

Dumankaya Flex Office projesi Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak yükseliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor. Peki Dumankaya Flex Office ne zaman teslim edilecek?



Dumankaya Flex Office projesi 20 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak yükselen proje 28 ve 32 katlı 2 blok halinde inşa edildi.


Dumankaya Hi-Fit projesinde toplam 630 adet daireden oluşuyor. Projede dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Dumankaya Flex Office projesi metro, banliyö treni, İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede yükseliyor. Proje toplam 160 dönüm üzerinde Bahçeşehir'de yükseliyor.


Dumankaya Flex Office projesinin yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunuyor. Projedeki ofisler 45 metrekare, 77 metrekare ve 120 metrekare olarak tasarlandı.


Dumankaya Flex Office ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Flex Office projesinde teslimler 2017 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek. Bugün yapılan basın toplantısıyla tanıtılan projedeki ofislerin fiyatları 106 bin TL'den başlıyor.


Dumankaya Flex Office iletişim

Tel: 0212 672 88 98 

Web: www.dumankaya.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön