26 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers adresi!

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers adresi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers adresi haberimizin içerisinde yer alıyor. 32 ve 38 katlı 2 blok halinde inşa edilen Athletic-O Towers projesinde 630 adet konut bulunuyor



İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de hayata geçirilen Athletic-O Tower projesi  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyor. Dumankaya İnşaat  Athletic-O Towers  adresinden önce projeden bahsedelim.


Teslimleri Kasım 2016'ta gerçekleşecek olan Athletic-O Tower projesi 2 kule halinde inşa ediliyor. Bloklar 32 ve 38 katlı olarak yükseliyor. 


Toplam 630 adet konuttan meydana gelen Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers projesinde konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı.


Athletic-O Towers fiyatları için 672 88 98 numaralı hattan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Athletico Tower projesinde banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor.


Dumankaya Athletico Towers sosyal olanakları kapsamında yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark yer alıyor.


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers adresi!

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers adresi: Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul


Athletic-O Towers iletişim

Tel: 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön