26 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Fifti- Fifti kampanyası büyük ilgi gördü!

Dumankaya İnşaat Fifti- Fifti kampanyası büyük ilgi gördü!

Yatırım geri dönüşü en yüksek, en hızlı gayrimenkul projeleriyle öne çıkan Dumankaya İnşaat'ın eylül başında uygulamaya konulan yeni satın alma modeli “Fifti- Fifti” yatırımcıların ilgisini gördü.



“Fifti-Fifti” ile birikimini en kazançlı şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcıların Dumankaya projelerinden yapacakları konut yatırımının yarı bedeli geri ödeniyor.



Kim Ne Dedi?


Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya:


-Fifti-Fifti modeli, sektörde daha önce denenmemiş olan ve güvene dayalı bir sistem. Biz Dumankaya olarak yenilikçi ruhumuzu her anlamda sektöre yansıtmak istiyoruz.


-Bu model de bu vizyonun bir yansıması. Modelin lansmanının üzerinden henüz bir hafta geçmesine rağmen, sitemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük bir yoğunluk yaşadık.



-Bizimle telefonla iletişime geçen yüzlerce insan modelin detayları hakkında bilgi almak istedi. Bu tablo, bizim Fifti-Fifti’yi hakkıyla anlatabildiğimiz, konut tüketicilerinin de bu vizyoner sistemi sahiplendiğini gösteriyor.


-Ödeme ve finansman sistemleri açısından sektörde artık bir değişimin eşiğinde olduğumuzu söyleyebilirim. Uzun soluklu bir birlikteliği temel alan bu modelin faydalarını özümseyen tüketiciler artık yeni bir alternatif olarak artık bu sistemi talep etmeye başlayacaktır. Tüketicilerin gösterdiği ilgiden ve ortaya koyduğumuz bu sürdürülebilir değerden dolayı oldukça gururlu ve memnunuz.



Fifti-Fifti Modeli nasıl işliyor?


Yatırımcı beğendiği konut için toplam bedelin yüzde 25'i ile yüzde 50'si aralığında kendi belirlediği bir miktarı peşinat olarak yatırıyor. Dumankaya’nın anlaşmalı olduğu ya da tüketicinin tercih edeceği finans kuruluşları üzerinden kredilendirilecek kalan yüzde elli için Dumankaya, 10 yıl süreyle değer destek ödemesini gerçekleştiriyor. Bu süre boyunca daire sahibine düzenli ödenecek değer desteği ile konut kredisinin kalan yarısı da Dumankaya tarafından finanse edilmiş oluyor.


Yeni Akit


Geri Dön