25 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat'tan poliklinik yenileme çalışması!

Dumankaya İnşaat'tan poliklinik yenileme çalışması!

Dumankaya İnşaat'ın katkılarıyla İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ağrı Bilim Dalı yeni polikliniğine kavuştu



İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Ağrı Ana Bilim Dalı'nın yeni polikliniği 22 Haziran 2010 Salı günü hizmete açıldı. Dumankaya İnşaat tarafından tüm onarım ve yenileme çalışmalarının yapıldığı polikliniğin açılışına Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya'nın yanı sıra polikliniğe beyaz eşya desteği veren Vestel'in bağlı bulunduğu Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu da katıldı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Ağrı Ana Bilim Dalı'nın yeni polikliniğinin açılış konuşmasını yapan Ağrı Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Işık Aydınlı; “ Tıbbın yeni filizlenen bölümü Ağrı Bilim Dalı üniversitemiz bünyesinde 1986 yılından bu yana yer almaktadır. Bugün tamamıyla yenilenmiş polikliniğimiz ile hastalarımıza daha iyi hizmet verecek olmaktan ötürü büyük mutluluk içerisindeyiz” dedi. Prof. Dr. Işık Aydınlı'dan sonra konuşma yapan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgün Enver ise; “Binamız 1939 yılında yapılmış eski bir binaydı ve ciddi bir onarım çalışmasından geçmesi gerekiyordu. Bu işi en iyi yapabilecek, en büyük en güzel inşaatları yapan firmayı aramaya koyulduk ve bu noktada yolumuz Dumankaya ile kesişti. Başta Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Halit Dumankaya, Kurumsal İletişim Müdürü Sevil Cenanoğlu ve İnşaat Mühendisi Hatice Önal'a bu zahmetli işi kabul edip yardımcı oldukları için çok teşekkür ederiz” dedi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgün Enver'dan teşekkür plaketini alan Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya; “Hiç şüphesiz sağlık her şeyden önce geliyor. Bu alanda yapılan tüm girişimlere iş dünyasının sonuna kadar destek olması gerekiyor. Biz Dumankaya olarak insanımıza sağlık alanında hizmet vererek fayda sağlayacak ve onların yaşam refahını geliştirecek faaliyetlere destek vermeyi bir borç biliyoruz. Her şeyden öte bunu insanlık vazifemiz olarak görüyoruz ve bize bu onarım ve yenileme çalışması ile hizmet verme olanağı sunduğu için de tüm yetkililere teşekkür ediyoruz” dedi.


Geri Dön