23 / 04 / 2024

Dumankaya Kardeşler Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumankaya Kardeşler Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumankaya Kardeşler Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Dumankaya ve Emre Dumankaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta kuruldu.



Dumankaya Kardeşler Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Dumankaya, Emre Dumankaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Dumankaya Kardeşler Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nde Mehmet Dumankaya ve Emre Dumankaya'nın 50 bin TL'lik sermayesi bulunuyor. 


Dumankaya Kardeşler Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, her türlü yapı malzemesi almak satmak. b - Her türlü motorlu taşıt ticareti,ithalat ve ihracatını yapmak. c - Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs,minibüs,midibüs,kamyon,kamyonet,traktör,taksi,motorsi klet,bisiklet,trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara,hava,deniz taşıtlarının,greyder,silindir v.b ağır iş ve sanayi makinelerinin,yükleme,boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak,acente,bayilik ve mümessilliğini almak,ithalat,ihracat,toptan ve perakende ticaretini yapmak. d- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmerlerini yürütmek. e- Her türlü seyahat acenteleri kurmak,kurulmuş acentelere ortak olmak.



Geri Dön