29 / 03 / 2024

Dumankaya Konutta D planı ile evleri değiştirecek!

Dumankaya Konutta D planı ile evleri değiştirecek!

Dumankaya İnşaat, tüketicilerin ev almasını kolaylaştıracak “D Planı” nı hayata geçirdi. D Planı, ‘eskisini getir, yenisini götür’, ‘kira garantisi’, ‘iade garantisi’, ‘ev güncelleme’ seçeneklerinden oluşuyor.



Dumankaya İnşaat, tüketicilerin ev almasını kolaylaştıracak “D Planı”nı hayata geçirdi. D Planı, ‘eskisini getir, yenisini götür’, ‘kira garantisi’, ‘iade garantisi’, ‘ev güncelleme’ seçeneklerinden oluşuyor. D Planı, Dumankaya’nın Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Sektörde çok hızlı değişen bir pazar var ve bizim de bu pazarda mevcut yerimizden farklı olarak gitmek istediğimiz bir yer var. Dolayısıyla aynı şeyleri yaparak daha farklı bir sonuç almayı beklemeyeceğiz. Tüketicilerimizin hizmetine sunduğumuz Dumankaya’nın D Planı yenilikçi ve dinamizm yüklü anlayışımızın bir yansıması” diye konuştu.


Kiracı garantisi var


- Dumankaya’nın D Planı’na göre, eski evler peşinat olarak sayılıyor tüketiciler yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyorlar.


- Kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyorlar.


- Satın alınan evi geri alma garantisi veriyor.


- Tüketiciler, uygulanan plan kapsamında eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirme imkânına sahip olacaklar. 


Vatan


Geri Dön