28 / 03 / 2024

Dumankaya Miks fifti fifti modeli!

Dumankaya Miks fifti fifti modeli!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

Dumankaya Miks fifti fifti modeli ile satışlarına devam ediyor. Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte konut seçenekleri yer alıyor.



Marmaray'a, metroya ve Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede inşa edilen  Dumankaya Miks  Residence 23 ve 32 katlı olarak tasarlanan 2 bloktan meydana geliyor. 


Dumankaya Miks fifti fifti modeli ile daire bedelinin yarısını Dumankaya ödüyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden oluşuyor. 


İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya Miks Konutları  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyor. Proje 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Dumankaya Miks Halkalı'da alışveriş merkezi, güneşlenme alanları, gezi alanları, güzellik salonu, restoranlar, kafeteryalar, yüzme havuzu, dinlenme alanları gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Dumankaya Miks fifti fifti modeli!

Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası kapsamında 218 bin TL'lik daire bedelinin yüzde 50'lik kısmı olan 109 bin TL'lik peşin ödeme yapılıyor, kalan kısım 1.563 TL'lik taksitlerle 120 ay vadelendiriliyor. Dumankaya ise daire sahiplerine banka kredisi taksitleri için toplamda 187 bin 560 TL'lik değer destek ödemesi yapılıyor. 


Dumankaya Miks iletişim bilgileri

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön