29 / 03 / 2024

Halkalı Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası!

Halkalı Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

Halkalı Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası başladı. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.



Halkalı  Dumankaya Miks  fifti fifti kampanyası kapsamında daire bedelinin yarısı Dumankaya tarafından ödeniyor. Projede konutlar hemen teslim ediliyor. 


Dumankaya Miks Konutları İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yükseliyor. Proje 23 ve 32 katlı olarak dizayn edilen 2 bloktan meydana geliyor. 


Dumankaya İnşaat imzası ile inşa edilen Dumankaya Miks Küçükçekmece'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Proje 121 bin 972 metrekare arsa alanına sahip. 


Dumankaya Miks Rezidans fiyatları 1+0 konutlarda 208 bin TL, 1+1 konutlarda 370 bin TL, 2+1 konutlarda ise 402 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje metroya, Marmaray'a ve Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. 


Halkalı Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası!

Dumankaya Miks Atakent'te daire bedelinin yüzde 25 ile yüzde 50'si arasında peşin ödeme yapıldığında, kalan kısım banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Projede 10 yıl boyunca kiralama yetkisi Dumankaya'ya veriliyor ve konut fiyatının yüzde 50'si kadar ödeme Dumankaya tarafından yapılıyor. 


Küçükçekmece Dumankaya Miks'te güneşlenme alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, gezi alanları, güzellik salonu, restoranlar, kafeteryalar, alışveriş merkezi gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Dumankaya Miks Halkalı satış ofisi

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön