25 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik kampanyası için bugün son gün!

Dumankaya Mozaik kampanyası için bugün son gün!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Dumankaya Mozaik kampanyası için bugün son gün. Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği  Dumankaya Mozaik  Evleri İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor. 


Dumankaya Mozaik kampanyası için bugün son gün. Aylık 1.825 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabilen projede satışlar devam ediyor. 


Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Dumankaya Mozaik Konutları'nın Nisan 2017 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor. 


Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te saunalar, hobi odası, yüzme havuzu, fitness alanı, avanta hasat alanları, bisiklet park alanları, güneşlenme terasları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, oturma alanları, yansıma havuzları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Sıfır peşinat fırsatı ile ödeme yapılabilen Dumankaya Mozaik Rezidans konum olarak Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika, Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika, TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Adres: Abdurrahman Gazi Mahallesi, Gecem Sokak Sancaktepe / İstanbul 


Dumankaya Mozaik iletişim

Satış ofisi telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön