20 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik satış ofisi

Dumankaya Mozaik satış ofisi

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya Mozaik fiyat!

İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinde inşa edilen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Mozaik fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 329 bin 384 TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz kampanyası ile satışları devam ediyor.

Dumankaya Mozaik Evleri fiyatları!

Dumankaya Mozaik Evleri fiyatları 224 bin 770 TL'den başlıyor. TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta olan projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanyası!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanyası kapsamında 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlenen proje TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için bugün son gün!

Dumankaya Mozaik kampanyası için bugün son gün. Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Dumankaya Mozaik Evleri ödeme koşulları!

Dumankaya Mozaik Evleri ödeme koşulları kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakikalık mesafede bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Evleri nerede?

Toplam 799 konut ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik'te 36 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Dumankaya Mozaik Evleri nerede?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik ev fiyatları!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlenen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Dumankaya Mozaik Konutları nerede?

Dumankaya Mozaik Konutları Dumankaya inşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.Projede ödeme planı olarak 36 ay vade farksız taksit yapılıyor.Peki Dumankaya Mozaik Konutları nerede?

Dumankaya Mozaik Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa edilen Dumankaya Mozaik 799 adet konuttan oluşuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki Dumankaya Mozaik Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ödeme tablosu!

Dumankaya Mozaik Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor, 208 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje 799 tane daire yer alıyor. İşte Dumankaya Mozaik Sancaktepe ödeme tablosu...

Dumankaya Mozaik Residence Sancaktepe!

"İstanbul'da yeni bir nefes, Dumankaya Mozaik" sloganıyla yükselen Dumankaya Mozaik Residence Sancaktepe 'de 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Rezidans fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde inşa edilen Dumankaya Mozaik'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İşte Dumankaya Mozaik Rezidans fiyatları...

Dumankaya Mozaik Residence!

1+1 'den 3+1 'e kadar daire tiplerinden oluşan Dumankaya Mozaik Residence yüzde 70 yeşil alan yüzde 30 konut oranıyla yükseliyor. Proje İstanbul'un Sancaktepe bölgesinde inşa ediliyor.

Dumankaya Mozaik konut satış listesi!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik konut satış listesi...

Dumankaya Mozaik'te evini seç bu yıl ödemeleri pas geç!

"Dumankaya Mozaik'te evini seç bu yıl ödemeleri pas geç" sloganıyla tanıtılan projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor. Projede daire satış fiyatları 179 bin 520 TL'den başlıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılına kadar erteleniyor. Satışları devam eden projede konutların alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak. 60 ay 0 faiz fırsatı ile satışlarına devam eden projede dairelerin alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya Mozaik Residence satılık!

Dumankaya Mozaik Residence satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev!

Konum bilgisine göre Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede 60 aya varan vade sağlanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev fiyatları 173 bin 360 TL'den başlıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar!

Dumankaya Mozaik Residence'de 60 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika yakınlıkta olan projede satışlar devam ediyor. İşte Sancaktepe Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe satış ofisi telefon!

Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Dumankaya Mozaik güncel satış fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Mozaik güncel satış fiyatları kapsamında 2+1 daireler 301 bin 796 TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz kampanyası ile satışları devam ediyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanya!

Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği Dumankaya Mozaik'te satışlar devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanya detayları...

Dumankaya Mozaik kampanyalı ödeme planı!

Dumankaya Mozaik kampanyalı ödeme planı kapsamında 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede satışlar devam ediyor.

Dumankaya Mozaik satış ofisi Haberi

Dumankaya Mozaik satış ofisi

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede peşinde yüzde 12'ye varan indirim fırsatı sağlanıyor. 


Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen Dumankaya Mozaik Residence'de 799 adet konut ve 1 adet dükkan bulunuyor. Projede dairelerin alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor. 


Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika, TEM Otoyolu'na 8 dakika, Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakikalık uzaklıkta olan Dumankaya Mozaik Evleri Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de güneşlenme terasları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, hobi odası, yüzme havuzu, oturma alanları, yansıma havuzları, bisiklet park alanları, fitness alanı, lavanta hasat alanları ve saunalar gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut fiyatları 1+0'larda 176 bin TL'den,...