25 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik projesi fiyat listesi

Dumankaya Mozaik projesi fiyat listesi

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sağlanan Dumankaya Mozaik projesi fiyat listesi kapsamında daireler 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor...



Satışlara yüzde 1 KDV ile devam edilen  Dumankaya Mozaik  projesi fiyat listesi hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesinin sosyal alanları arasında; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları yer alıyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde yaşama geçirilen Dumankaya Mozaik projesi fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre değişiyor. Proje,  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyor. 


Dumankaya Mozaik projesi fiyat listesi


Konutların 2017 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Dumankaya Mozaik Evleri'nde 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


İçerisinde; 99 adet daire ve 1 adet iş yeri bulunan Dumankaya Mozaik Konutları'nda yer alan daireler; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanan Dumankaya Mozaik projesi fiyat listesi kapsamında dairelerin başlangıç fiyatı 149 bin TL olarak belirlendi. 


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön