26 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik projesi fiyat

Dumankaya Mozaik projesi fiyat

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Dumankaya İnşaat imzasıyla toplam 41 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Dumankaya Mozaik projesi fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatı 149 bin TL olarak belirlendi...



Dairelerin satış sürecine devam edilen  Dumankaya Mozaik  projesi fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.


Firma bünyesinde 36 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılan Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesi toplam 799 adet daire ve 1 adet iş yerinden oluşuyor. 


Dumankaya İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Dumankaya Mozaik projesi fiyat listesi dairelerin konum ve tipi göre farklılık gösteriyor. Projede teslimler 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. 


Dumankaya Mozaik projesi fiyat


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de, peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. 


Dumankaya Mozaik Evleri'nde;  dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede banka kredisi de kullanılıyor. 


Dumankaya Mozaik projesi fiyat bilgileri kapsamında daireler 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de yükseliyor. 


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön