29 / 03 / 2024

Dumankaya Pusula yatırımları değerlendiriyor!

Dumankaya Pusula yatırımları değerlendiriyor!

Dumankaya Pusula sunduğu Gayrimenkul Değerlendirme Hizmeti ile yatırım amacıyla konut alan müşterileri adına konutları değerlendiriyor ve satış/kiralama hizmeti sunuyor



Dumankaya İnşaat, konut satışı ile birlikte başlayan ve satış sonrasında da müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren Dumankaya Pusula hizmeti altında artık Gayrimenkul Değerlendirme hizmetini de sunuyor. Gayrimenkul Değerlendirme hizmeti ile konut alan müşterilerine yardımcı olan Dumankaya İnşaat, onlar adına yatırımlarını değerlendiriyor, ayrıca satış ve kiralama hizmeti sunuyor.

Yeni sundukları Gayrimenkul Değerlendirme hizmeti ile ilgili açıklama yapan Dumankaya Pusula Müşteri Hizmetleri Direktörü Berrin Löker, “Dumankaya İnşaat olarak bizler sorumluluklarımızın bilincindeyiz. İşimiz sadece konut satmak değil aksine satış sonrasında da müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve taleplerine cevap üretmektir. Bu amaçla müşterilerimize sunduğumuz Dumankaya Pusula ile asistan hizmetleri başlığı altında evde ki teknik aksaklıklardan, çiçek gönderimine, tatil organizasyonundan araç muayenesi yaptırılmasına kadar birçok alanda hizmet sunuyoruz. Şimdi ise bu hizmetlerimize bir yenisini ekledik. Şunu biliyoruz ki konut alanların %60’ı yatırım amacıyla konut satın alıyor. Tam bu noktada sunduğumuz Gayrimenkul Değerlendirme hizmeti ile yatırımcı müşterilerimizin konutunu gerçek değerinde değerlendirilmesine, satılmasına ya da kiraya verilmesine aracılık ediyoruz” dedi.

Dumankaya Pusula kapsamında Satış Sonrası Hizmetler, Dumankaya Dizayn Destek, Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri, e-dairem, Asistan ve Aktivite Hizmetleri gibi birçok farklı hizmeti bir arada veriliyor. Dumankaya Pusula, konut satışından teslime ve teslim sonrasına kadar ki tüm süreçte müşterilerine daha önce hiç yaşamadıkları farklı ve gelişmiş bir hizmet anlayışı sunmayı amaçlıyor.

Basında yer alan diğer haberler:

Gayrimenkul değerlenmede pusula olacaklar

Dumankaya Pusula, sunduğu gayrimenkul değerlendirme hizmeti ile yatırım amacıyla konut alan müşterileri adına konutlarını değerlendirerek satış ve kiralama hizmeti sunuyor.

Dumankaya İnşaat, konut satışı ile birlikte başlayan ve satış sonrasında da müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren Dumankaya Pusula hizmeti altında artık Gayrimenkul Değerlendirme hizmetini de sunmaya başladı. Bu yolla Dumankaya İnşaat, müşterileri adına yatırımlarını yöneterek satış ve kiralama hizmeti sunuyor.

Yeni sundukları Gayrimenkul Değerlendirme hizmeti ile ilgili açıklama yapan Dumankaya Pusula Müşteri Hizmetleri Direktörü Berrin Löker, “Dumankaya İnşaat olarak bizler sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Konut satışından sonraki aşamalarda ihtiyaçlara ve taleplerine cevap üretmek için buradayız. Bu amaçla müşterilerimize sunduğumuz Dumankaya Pusula ile asistan hizmetleri başlığı altında evdeki teknik aksaklıklardan, çiçek gönderimine, tatil organizasyonundan araç muayenesi yaptırılmasına kadar birçok alanda hizmet sunuyoruz” diye konuştu.

Asistan hizmetlerine bir yenisini daha eklediklerinin altını çizen Löker, “Konut alanların yüzde 60’ı yatırım amacıyla konut satın alıyor. Tam bu noktada sunduğumuz Gayrimenkul Değerlendirme hizmeti ile yatırımcı müşterilerin konutunun gerçek değerinde satılmasına ya da kiraya verilmesine aracılık ediyoruz” dedi.

Dumankaya Pusula, konut satışından teslime ve teslim sonrasına kadar ki tüm süreçte müşterilerine daha önce hiç yaşamadıkları farklı ve gelişmiş bir hizmet anlayışı sunmayı amaçlıyor. Bu kapsamda satış sonrasında da Dumankaya Dizayn Destek, gayrimenkul değerlendirme hizmetleri, e-dairem, asistan ve aktivite hizmetleri gibi birçok farklı hizmeti bir arada veriliyor.

 

 


Geri Dön