26 / 04 / 2024

Dumankaya Ritim İstanbul'da sıfır faiz kampanyası!

Dumankaya Ritim İstanbul'da sıfır faiz kampanyası!

Dumankaya’nın İstanbul’un yeni yaşam merkezi Maltepe’de hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesinde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim seçenekleri sunuluyor. İşte ayrıntılar...



Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere "Zahmetsiz" bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, Dumankaya’nın İstanbul’un yeni yaşam merkezi Maltepe’de hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesinde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim seçenekleri bulunuyor.


Projenin genelinde geniş metrekarelere ve optimum kullanım alanlarına sahip, 1+1’den 5+1 dublekse, çok farklı alternatiflerde konforlu 863 adet rezidans konut yer alıyor. 32 bin 500 metrekare arazi üzerine yayılan projede tüm dairelerde, cam mimarinin uçsuz bucaksız bir manzara avantajı öne çıkıyor.


Projede ayrıca 250 adet home ofis, 146 adet mağaza ve 114 adet ticari ofis yer alıyor. 



Ritim İstanbul; Kültür Merkezi, Sergi Salonu, 2’si terasta olmak üzere toplamda 3 adet yüzme havuzu, yürüyüş ve dinlenme alanları, üyelik sistemi ile hizmet verecek olan 3.500 m2 kapalı alanlı; kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Spa ve güzellik merkezinin de yer alacağı Athletic-O Spor Kulübü ile bölgenin zengin karma projelerinden.



Ritim İstanbul Projesi'nin Mayıs 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor.



Barış Dumankaya: Projelerimizi daha fazla insanla buluşturmak istiyoruz



“Fifti Fifti” kampanyasında yaşanan yoğun ilgi sebebiyle Anadolu Yakası’ndaki projeler için de “Sıfır Zahmetli” kampanyayı hayata geçirdiklerini belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya kampanya ile ilgili şunları söyledi: “Dumankaya olarak her zaman müşterilerimizin beklentilerine farklılık katacak ürün ve hizmetleri sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kampanyamız uygun taksit seçenekleri ve ödeme planları ile insanları zorlanmadan, kira öder gibi ev sahibi olmasına imkân veriyor. Umuyorum ki; yeni kampanyamız ile daha fazla insanı Dumankaya’nın ayrıcalıklı ve kazançlı dünyası ile tanıştırmış olacağız.”



Dumankaya Ritim İstanbul 


Ulaşım: E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi Maltepe / İstanbul


Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi 

Telefon : 0216 511 58 00

Web: http://www.ritimistanbul.com/



Dumankaya İnşaat


1963 yılında ‘’Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere otomotiv, rent a car, sigorta ve PVC kapı pencere üretimi alanında hizmet veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.  Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğu ve “sektörde, bir adım önde giden, en itibarlı marka olmak” vizyonuyla kalitesinden asla ödün vermeden faaliyetlerini sürdürüyor. 



EmlakKulisi.com


Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz avantajı!



Geri Dön