28 / 03 / 2024

Dumankaya ve DAP'tan alternatifli yatırımlar!

Dumankaya ve DAP'tan alternatifli yatırımlar!

Dumankaya Bahçeşehir HI-FIT. Sancaktepe Mozaik ve Maltepe Ritim İstanbul projelerindeki yaklaşık bin daireyi kapsayan "D Planı" uygulamasını hayata geçiriyor. DAP Yapı'da ise, akıllı yatırım fırsatları devam ediyor...



Dumankaya Bahçeşehir HI-FIT. Sancaktepe Mozaik ve Maltepe Ritim İstanbul projelerindeki yaklaşık bin daireyi kapsayan "D Planı" uygulamasını hayata geçiren şirket, müşterilerinin finansal ve yaşam kalitesi ihtiyaçlarını 'eskisini getir, yenisini götür', 'kira garantisi', 'iade garantisi', 'ev güncelleme' seçenekleriyle karşılıyor. Yılbaşına kadar daire satın alanlara teslim sonrası teknik hizmetlerden ücretsiz yararlanma imkânı sunuluyor. 


DAP VADİSİ'NDE AKILLI YATIRIM FIRSATLARI

 DAP Yapı'nın akıllı yatırım fırsatları devam ediyor. Butik çarşısı ve cadde üzeri lokasyon avantajıyla dikkat çeken DAP Vadisi yerli ve yabancı markalar tarafından tercih edilmeye başlandı. Kısa sürede yüksek prim yaparak döviz ve faiz gibi tüm yatırım araçlarını geride bırakan DAP Vadisi'nde satış rakamları, başlangıç rakamlarıyla kıyaslandığında, yüzde 35 ila 65, hatta bazılarında yüzde lOO'e varan oranda prim yaptığı belirtiliyor. DAP Vadisi'nde ticari emlak satın alımlarında 13-15 yıl kahredilen amortisman süresi 8-10 yıla düşerek maksimum kazanç sağlıyor.


Yeni Akit


Geri Dön