26 / 04 / 2024

Dumankaya Vizyon Bulvar'da satışlar başladı! A tipi ofisler ve ticari alanlar satışta!

Dumankaya Vizyon Bulvar'da satışlar başladı! A tipi ofisler ve ticari alanlar satışta!

Kartal 'da bir ilk olan Dumankaya Vizyon Bulvar projesindeki A tipi ofis ve ticari alan satışları başladı. Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, “Vizyon Bulvar, Kartal bölgesi için bir ilk olduğu için büyük ilgi görmekte' dedi



Dumankaya Vizyon Projesi'ne havadan bakmak için tıklayın!

Dumankaya Vizyon Projesi'ni havadan izlemek için tıklayın!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat 'ın Kartal 'da gerçekleştirdiği Dumankaya Vizyon projesi kapsamında yer alan Vizyon Bulvar 'da, A tipi ofis ve ticari alan satışları başladı. 50 m2 'den 5.500 m2 'ye kadar varan geniş ofis ve ticari alan seçeneklerini müşterilerine sunan Vizyon Bulvar, Kartal bölgesinin en yüksek binalarını oluşturmakta. Dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid 'in projelendirdiği Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi 'ne de komşu olan Dumankaya Vizyon Bulvar; sahip olduğu modern konsepti ve Kartal 'da bir ilk olması sebebiyle bölgeye canlılık getirmesi hedeflenirken, iş dünyasının da nabzını Kartal 'da tutmaya hazırlanıyor.

Dumankaya Vizyon hakkında görüş bildiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; “Kısa bir süre önce daire teslimlerini tamamladığımız Vizyon 'da yaşam başlarken, Vizyon Bulvar 'a olan talep de artmaya başladı. Vizyon Bulvar   gelişmekte olan Kartal 'a öncülük ediyor. Ofis ve mağazaların, yaşam alanlarıyla aynı çatıda yer aldığı Vizyon Bulvar Kartal bölgesi için bir ilk olduğu için büyük ilgi görmekte. Bu kapsamda Dumankaya Vizyon Bulvar projesinde bulunan A tipi ofis ve ticari alan satışlarına başladık. ”

Projede fiyatlar da şu şekilde;

45-55 metrekare 205 bin TL ile 265  bin TL,  
59-84 metrekare 268 bin TL ile 405 bin TL,
95-120 metrekare 428 bin TL ile 573 bin TL,
133-205 metrekare 599 bin TL ile 957 bin TL arasında değişiyor.
Fiyatlara KDV, abonmanlık, CTH, iskan ve tapu harcı dahil değil. Ayrıca bu fiyatlar 29 Mayıs tarihine kadar geçerli...

Dumankaya Vizyon Bulvar; 7/24 güvenlik hizmetlerinden otopark-vale hizmetlerine ve profesyonel bina yönetimine, lostra salonundan kuru temizlemeye, servis yapan restoranlardan cafelere kadar pek çok farklı hizmeti ofis ve ticari alan sahiplerine bir arada sunacak. Proje, Kartal 'ın en ayrıcalıklı lokasyonlarından birinde yapımı sürmekte olan Adalet Sarayı 'na çok yakın bir lokasyonda, ulaşım açısından da pek çok alternatifi bir arada sunuyor. Projenin hemen önünden geçen ve yapımı süren Anadoluray hafif raylı metro hattı tamamlandığında 3 km uzaklıktaki Kartal Tren İstasyonu 'ndan 35 dakikada Halkalı 'ya gitmek mümkün olacak.  Marmaray  projesi, projeye son derece yakın noktada yer alan Kartal ve Pendik deniz otobüsü ile vapur iskeleleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı Vizyon Bulvar 'a ulaşılabilirliği daha kolay bir hale getirerek, ofis ve ticari alan sahiplerine farklı ulaşım alternatiflerini bir arada sunuyor.


Geri Dön