26 / 04 / 2024

Dumankaya'dan Dumankaya İkon, Modern Vadi, Flex Kurtköy, Cadde, Dizayn'dan ev isteyene dev destek!

Dumankaya'dan Dumankaya İkon, Modern Vadi, Flex Kurtköy, Cadde, Dizayn'dan ev isteyene dev destek!

Dumanya İkon, Modern Vadi, Dumankaya Flex, Cadde ve Dumankaya Dizayn projelerinden ev isteyene dev destek Dumankaya İnşaat'tan geldi. Dumankaya İnşaat, 0 faiz ile 40 aya varan sabit taksit ve 0 peşinat avantajı sunuyor...



Dumankaya, Ev İsteyene Dev Destek Kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin beklediği haberi açıkladı.

Dumankaya İnşaat, ev almak isteyen tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren; birçok avantaj ve kolaylık sunan yepyeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

DUMANKAYA'DAN EV İSTEYENE DEV DESTEK

Dumankaya İnşaat, 01 Ekim 2011 Cuma günü başlattığı Ev İsteyene Dev Destek kampanyası ile ödeme koşullarında tüketicilere hem kolaylıkları hem de avantajları birlikte sunuyor.

0 faiz ile 40 aya varan sabit taksit ve 0 peşinat avantajı

Kredi masrafı olmadan Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesini yapacak konut sahibi adayları, Dumankaya İkon, Dizayn ve Adres Panoramada 24 ay; Modern Vadi, Flex Kurtköy ve Cadde projelerinde de 40 aya kadar sıfır faiz ile ödeme şansına sahip olacak. Kampanya kapsamında tüketicilere ayrıca ara ödemeyi 2012ye erteleyerek sıfır peşinat ile Modern Vadi, Flex Kurtköy ve Cadde projelerinde ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

YÜZDE 10 İNDİRİM FIRSATI

Dev Destek kampanya kapsamında, Dumankaya İkon, Modern Vadi, Flex Kurtköy, Cadde, Dizayn projelerinde geçerli olmak üzere peşin alımlarda ya da konut kredisi kullanımında %10, Adres Panorama projesinde ise peşin alımlarda  %10 indirim, konut kredili alımlarda ise %5 indirim uygulanmaktadır.

Ev İsteyene Dev Destek Kampanyası ile detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya www.dumankaya.com adresinden ulaşılabilir.


Geri Dön