28 / 03 / 2024

Dumankaya'dan hak sahiplerine açıklama!

Dumankaya'dan hak sahiplerine açıklama!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Dumankaya'dan ev alan vatandaşlar için şirketten açıklama geldi. Hak sahipleri evlerinin teslim edilmesini bekliyor.



FETÖ soruşturması kapsamında 22.09.2016'da mahkeme kararıyla yönetimi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Dumankaya Grubu'nda ev alan hak sahipleri aylardır evlerinin teslim edilmesini ya da inşaatların devam etmesini bekliyor. 


Dumankaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu'ndan hak sahiplerine gönderilen açıklamada, "Önümüzdeki dönemde; inşaatların başlangıç tarihleri ve teslim süreçleri sizlerle paylaşılacaktır" denildi. 


Dumankaya Kayyum heyeti belli oldu!


Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

- Yönetim kurulumuz göreve geldiği ilk günden itibaren grup şirketlerimizin ticari faaliyetlerini sekteye uğratan birçok sorunlu konuyu tek tek ele almakta ve sonuçlandırmaktadır. 

- Henüz paydaşlarımızın sorunlarına etkisi hissedilmese de belli bir süre içinde kalıcı çözümlerle düğüm olmuş tüm konular nihayetlendirilecektir. 

- Bu süreç içerisinde önceliğimiz yarım kalan inşaat projelerinde inşa süreçlerinin yeniden planlanması ve en kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi olmuştur. 

- Bu kapsamda geliştirdiğimiz tüm çözüm seçenekleri değerlendirilmektedir. 


Dumankaya İnşaat'ın Maltepe, Sancaktepe, Kartal, Halkalı ve Bahçeşehir'de yarım kalan projelerinde 3 bini aşkın konut bulunuyor.



Cumhuriyet


Geri Dön