20 / 04 / 2024

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'dan yeni bir açıklama geldi. Bakırcı, sıkıntıları çözdüklerini, Beylik Konakları'nın inşaatına başladıklarını ve projeleri hızlı bir şekilde teslim etme yoluna gideceklerini söyledi




Geçtiğimiz günlerde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Şube Ekiplerinin maket üzerinden konut satışı yapan firmalara yaptığı operasyonun yankıları sürerken Osmanlı İnşaat sahibi Osman Nuri Bakırcı'dan yeni bir açıklama geldi. Bakırcı yaptığı açıklamada sıkıntıları çözdüklerini, Beylik Konakları'nın inşaatına başladıklarını ve projeleri hızlı bir şekilde teslim etme yoluna gideceklerini söyledi.


İşte Osman Nuri Bakırcı tarafından yapılan o açıklama:


"Sevgili iş ortaklarım ve aynı zamanda bizden daire alan sevgili müşterilerim, uzun sıkıntılardan sonra gerek ruhsat sıkıntılarından, gerek piyasa şartlarından, gerek bölgesel sıkıntılardan yavaş yavaş sıyrılıyoruz. Sıkıntıları çözdük, üç inşaatımıza aynı anda başlamayı hedeflerken ilk inşaatımız olan Beylik Konakları'na başladık. Bundan sonrada inşaatlarımıza devam ederken hızlı bir şekilde projelerimizi teslim etme yoluna gideceğiz. 2015 yılı sonu itibariyle hak sahiplerinin dairelerini teslim ederek, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Diyanet ve Beylife özellikle üzerinde durduğumuz büyük projelerimizden iki tanesi, bunları da kısa bir zamanda faaliyete sokarak yıl sonuna doğru bitirmeye giderek, bize güvenenlere teslim ederek, yolumuza devam edeceğiz"


27 Temmuz 2015 tarihinde 30'un üzerinde mağdur, Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve şirket müdürü Müslüm Allı adına, dolandırıcılıktan yargılanmaları istemiyle İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Projede olmayan dairelerin satışını yaptığı gerekçesiyle adına birçok dava açılan Osmanlı İnşaat sahibi Osman Nuri Bakırcı'nın teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunuyor. 



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön