25 / 04 / 2024

Dumankaya'nın Galatasaray'a verdiği dairelerin değeri mi düştü?

Dumankaya'nın Galatasaray'a verdiği dairelerin değeri mi düştü?

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, 20 milyon dolar'dan fazla bir rakamı cebinden verip 200 milyon TL civarında bir rakamın altına da imza attı. Ama Galatasaray'ı banka borçlarından kurtarmayı henüz başaramadı.




Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, 20 milyon dolar'dan fazla bir rakamı cebinden verip 200 milyon TL civarında bir rakamın altına da imza attı. Ama Galatasaray'ı banka borçlarından kurtarmayı henüz başaramadı. Sarı-kırmızılıların kısa vadeli banka borçları 270 milyon TL'yi geçti. 304 milyon 578 bin 560 TL olan uzun vadeli banka borçları da hesaba katıldığı zaman G.Saray'ın toplam banka borcu 574.5 milyon TL gibi bir rakama ulaşıyor.



Gayrimenkullerin değeri düştü 

Bu sezon işleri pek de iyi gitmeyen Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya ile yaptığı anlaşma gereği aldığı gayrimenkullerden zarar ettiği öğrenildi. Dumankaya'nın Galatasaray'a verdiği dairelerin Tuzla tarafında olduğu ve konutların satışından Galatasaray'ın beklediği verimi alamadığı belirtildi. Ortalama 1.5 milyon TL'den satışa çıkan villaların fiyatlarının şu anda 1 milyon TL civarına indiği ve 20 milyon TL bekleyen Galatasaray'ın gelirinin aşağıya geldiği iddia edildi. 



Fotomaç


Geri Dön