29 / 03 / 2024

Dumankaya galatasaray sponsorluk

Dumankaya galatasaray sponsorluk

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, 20 milyon dolar'dan fazla bir rakamı cebinden verip 200 milyon TL civarında bir rakamın altına da imza attı. Ama Galatasaray'ı banka borçlarından kurtarmayı henüz başaramadı.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a gayrimenkul devredecek!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre ilk yıl 9, ikinci yıl 10, üçüncü yıl ise 11 milyon lira alacaktı.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Galatasaray'dan dev sponsorluk anlaşması! Galatasaray Stadyumu’nun adı Rams Global oldu!

Galatasaray Sportif ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat arasında yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanırken ilerleyen sezonlara ilişkin sözleşme yenilemesinde Enflasyon Araştırma Grubu'nun(ENAG) verileri de dikkate alınacak. İşte detaylar...

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Galatasaray ile Hayatpark Gayrimenkul sponsorluk anlaşması iptal!

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı hakkındaki görüntüler sonrasında dün yapılacak olan sponsorluk anlaşması son anda iptal edildi...

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Galatasaray'ın Riva arazisinin değerlendirilmesinde sona gelindi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün, futbol takımının forma kol reklamı için Akçalı Boya AŞ'nin markası Permolit Boya ile Türk Telekom Arena'da yaptığı sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Florya arazisinin 4'te 1'i Galatasaray'ın!

Galatasaray Nef ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Galatasaray Kulübü Yönetim Başkanı Dursun Özbek, ''Florya’daki arazinin 23 dönümü bizim. 20 dönümü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait. O bölümü uzun vadeli kiralamayla kullanıyoruz''dedi.

Galatasaray, Nef ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, futbol takımının forma göğüs reklamı için gayrimenkul markası Nef ile 31 milyon lirası garanti olmak üzere toplam 52,5 milyon lira tutarındaki 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray, Dumankaya ile yollarını ayırdı!

Sezon başında Dumankaya İnşaat firması ile 3 yıllık forma göğüs sponsorluğu anlaşmasına imza atan Galatasaray Kulübü, bu birlikteliği dün akşam itibarı ile sonlandırdı.

Dursun Özbek: Kulübun kasasındaki 2 daireyi sattık!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Sponsorumuz Dumankaya ile 3 senelik sponsorluk anlaşması yaptık. 1 yıllık ücreti de para ve gayrimenkul olarak aldık. Dairelerin tapuları da bizde. Hepsi kulübün kasasında. Hatta 2 tanesini de sattık." dedi.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Dumankaya'nın Galatasaray'a verdiği dairelerin değeri mi düştü?

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, 20 milyon dolar'dan fazla bir rakamı cebinden verip 200 milyon TL civarında bir rakamın altına da imza attı. Ama Galatasaray'ı banka borçlarından kurtarmayı henüz başaramadı.

Dumankaya İnşaat 2 yeni projeye hazırlanıyor!

İnşaat sektörünün en büyüklerinden biri Dumankaya İnşaat. Halen İstanbul’un beş ayrı bölgesinde sekiz ayrı projenin satışını sürdüren Dumankaya İnşaat, aynı zamanda Galatasaray’ın forma reklamlarını da aldı.

Dumankaya galatasaray sponsorluk Haberi

Dumankaya galatasaray sponsorluk


Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, 20 milyon dolar'dan fazla bir rakamı cebinden verip 200 milyon TL civarında bir rakamın altına da imza attı. Ama Galatasaray'ı banka borçlarından kurtarmayı henüz başaramadı. Sarı-kırmızılıların kısa vadeli banka borçları 270 milyon TL'yi geçti. 304 milyon 578 bin 560 TL olan uzun vadeli banka borçları da hesaba katıldığı zaman G.Saray'ın toplam banka borcu 574.5 milyon TL gibi bir rakama ulaşıyor.



Gayrimenkullerin değeri düştü 

Bu sezon işleri pek de iyi gitmeyen Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya ile yaptığı anlaşma gereği aldığı gayrimenkullerden zarar ettiği öğrenildi. Dumankaya'nın Galatasaray'a verdiği dairelerin Tuzla tarafında olduğu ve konutların satışından Galatasaray'ın beklediği verimi alamadığı belirtildi. Ortalama 1.5 milyon TL'den satışa çıkan villaların fiyatlarının şu anda 1 milyon TL civarına indiği ve 20 milyon TL...