25 / 04 / 2024

Dursun Özbek: Kulübun kasasındaki 2 daireyi sattık!

Dursun Özbek: Kulübun kasasındaki 2 daireyi sattık!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Sponsorumuz Dumankaya ile 3 senelik sponsorluk anlaşması yaptık. 1 yıllık ücreti de para ve gayrimenkul olarak aldık. Dairelerin tapuları da bizde. Hepsi kulübün kasasında. Hatta 2 tanesini de sattık." dedi.



TÜRKİYE Kupası’nda yarı final ilk maçında deplasmanda Çaykur Rize’yi 3-1 mağlup eden G.Saray’da en sonunda rahat bir nefes alındı... Bu sezon kupayı olmazsa olmaz olarak gören sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek de Rize dönüşünde Vatan’a önemli açıklamalarda bulundu.

 

ÖZBEK yaşanan olayların tümünü talihsizlik olarak nitelendirirken, bunu anlatmak için de ünlü yönetmen Steven Spielberg’i örnek gösterip “O bile böyle senaryolar yazamazdı” dedi. İşte başkan Dursun Özbek’in açıklamaları: 

 

GÖREVE geldiğim günden beri söylüyorum ‘mali disiplin önemli’ diye. Bu öncelikli hedefimizdi. Rakamlar, gelecek için bizi umutlandırıyor. Kaygılanmaya hiç gerek yok. Avrupa cezamızı bu sene çekeceğiz. Futbolda başarısızlıklar dönem dönem olabiliyor. 

 
‘DAİRELERİN TAPULARI KULÜBÜN KASASINDA’

 

FORMA sponsorumuz Dumankaya ile 3 senelik sponsorluk anlaşması yaptık bu sezonun başında. 1 yıllık ücreti de para ve gayrimenkul olarak aldık. Dairelerin tapuları da bizde. Hepsi kulübün kasasında. Hatta 2 tanesini de sattık. Ancak bu sezon öyle talihsizlikler yaşıyoruz ki Steven Spielberg bile böyle senaryolar yazamaz.


Vatan




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılı taraftarlar ile camianın istifa baskısı, teknik direktör arayışları, gelecek sezonun transfer çalışmaları ve UEFA’nın verdiği men cezası hakkında açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Çaykur Rizespor maçı için bu kente giderken gazetecilerle sohbet eden Özbek, Sarı-Kırmızılıların teknik direktör arayışlarıyla ilgili İsviçreli çalıştırıcı Lucien Favre ile görüştüklerini doğruladı. 


‘SPIELBERG BÖYLE SENARYO YAZAMAZ’


Sezon başından beri bazı talihsizlikler yaşadıklarını vurgulayan Özbek, “Talihsizlikleri konuşmaya gerek yok bile. Her maç 5-6 sakat. Buradan Hamza Hoca’ya eleştiri gibi lütfen algılanmasın ama sezon başında demek ki iyi yükleme yapılmamış. Ancak bu sezon öyle talihsizlikler yaşıyoruz ki Steven Spielberg bile böyle senaryolar yazamaz” dedi.


‘DAİRE TAPULARI BİZDE’


Galatasaray’ın 3 sezonluğuna 30 milyon TL ve gayrimenkul alımını içeren forma göğüs sponsorluk anlaşması yaptığı Dumankaya firmasının sahiplerinin paralel yapı operasyonunda gözaltına alınmalarının Sarı-Kırmızılı kulübü nasıl etkilediğinin sorulması üzerine Özbek, “Dumankaya konusunda bizim yapacak bir şeyimiz yok. Sezon başında 3 senelik sponsorluk anlaşması yaptık. 1 yıllık ücreti para ve gayrimenkul olarak aldık. Dairelerin tapusu da bizde. Hatta 2 tanesini de sattık” cevabını verdi.


Cumhuriyet


Geri Dön