26 / 04 / 2024

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.



Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu. Özbek,"Florya'da 20 dönümümüzün dışında, bize ait olmayan 40 dönümlük arsayı önce kazandıracağız. Bu iki arsanın birleşmesiyle ortaya çıkacak büyük parsel imara çıktığı zaman değeri çok büyük olacak" diye kaydetti.

Dursun Özbek ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Dursun Özbek, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum Toplantı Salonu'nda düzenlenen ve sarı-kırmızılı kulübün 2022 yılı bütçesinin görüşüldüğü olağanüstü genel kurulun son bölümünde üyelerin sorularını cevaplarken, eleştirileri de değerlendirdi.

Galatasaray Spor Kulübü Derneğinin, Galatasaray Sportif AŞ'ye olan borcunu acilen ödemesi gerektiğini belirten Özbek, "Yaklaşık 2-3 yıldır bunun büyük bir risk olduğu söyleniyor. 'Galatasaray Sportif AŞ elimizden gider.' deniliyor. Gider mi gider. Bu tehlikenin varlığını hep söyledik. Bunun bir tek çözümü var. Galatasaray Spor Kulübü Derneği, Galatasaray Sportif AŞ'ye olan borcunu ödemek zorunda. Bu borç, bugün itibarıyla yaklaşık 1 milyar 800 milyon lira civarında. Bu riski uzun vadede taşıyamayız. Zaten ürettiğimiz projelerin amaçlarından biri de bu" diye ifade etti.

Özbek, sarı-kırmızılı kulübün sorunlarını çözmek için göreve geldiklerini söyleyerek, "Bize güvendiniz ve seçtiniz. 'Galatasaray'ın bu sıkıntılarını, problemlerini çözün.' dediniz. Biz de bunun için ve size verdiğimiz sözlerin hepsini tutmak için görevi devraldık" dedi. Florya projesine ilişkin de açıklama yapan Özbek şu açıklamaları yaptı...


Geri Dön