26 / 04 / 2024

Dünya Çapındaki Ödüllerin Sahibi: Frasers Hospitality!

Dünya Çapındaki Ödüllerin Sahibi: Frasers Hospitality!

Daha önce World Travel Award Ödülü haberini paylaşmış olduğumuz, Frasee Place Anthill İstanbul'un dahil olduğu zincir grup Frasers Hospitality'nin dünya çapındaki tüm ödülleri saymakla bitmiyor.



Daha önce World Travel Award Ödülü haberini paylaşmış olduğumuz, Frasee Place Anthill İstanbul'un dahil olduğu zincir grup Frasers Hospitality'nin dünya çapındaki tüm ödülleri saymakla bitmiyor. Grubun ödülü 21 Ağustos gecesi, Atina'da , Divani Apollon Palace'ta, etkinliğe özel olarak düzenlenen gala sonunda törenle verildi. Uluslararası basında büyük ilgi gören gecenin yıldızı ödüllerin çoğunu alan Frasers Hospitality oldu.


Grubun layık görüldüğü uluslararası ödüller şunlar; Avruıpa'nın En İyi Servisli Apartman Markası, Macaristan'ın En İyi Servisli Apartman Markası, Orta Doğu'nun En İyi Servisli Apartman Markası, Avrupa'nın En İyi Servisli Apartmanı, Macaristan'ın   En İyi Servisli Apartmanı, Fransa'nın   En İyi Servisli Apartmanı, İskoçya'nı  En İyi Servisli Apartmanı ve Türkiye'nin  En İyi Servisli Apartmanı.


Tüm Fraser Place Anthill İstanbul ekibini, başta Genel Müdür Tarun Kalra olmak üzere, kutlarız.



İnsan ve Yaşam Dergisi 



Geri Dön