26 / 04 / 2024

Dünya Jet-Seti'nin yeni tatil destinasyonu Bodrum!

Dünya Jet-Seti'nin yeni tatil destinasyonu Bodrum!

Astaş Holding, Akdeniz çana- için özel tasarlanan SPA at ğının en pahalı ve lüks resort projesini Mandarin Oriental Hotel Group ile Bodrum'da hayata geçirdi.



Astaş Holding, Akdeniz çana- için özel tasarlanan SPA at ğının en pahalı ve lüks resort projesini Mandarin Oriental Hotel Group ile Bodrum'da hayata geçirdi. Projedeki villa ve tatil evleri dünya elitlerine kapılarını açtı. 

Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu'nda 600 dönüm arazi üzerinde yer alan ve 2,5 kilometre sahil şeridinde konumlanan The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü ve zeytin ağaçları ile bezeli üç özel koyda doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor, Bir milyon yeni bitki ve yüz bin yeni ağacın da dikildiği projenin yüzde 85'i yeşil alanlardan oluşuyor. Nefes kesen Ege ve Akdeniz manzarasına sahip The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum'da özenle seçilen sofistike ve doğal malzemelerle dünyaca ünlü mimarlar tarafından tasarlanmış, tamamı deniz manzaralı, infiniti havuzlu 98 villa ve I 16 rezidans bulunuyor. The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum kişiye özel benzersiz bir hizmet sunuyor Lüks bir evin konforu ile Mandarin Oriental'in efsanevi hizmetlerinin bir arada sunulduğu The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum'daki ev sahipleri kişiye özel hizmetlerin ayrıcalığını yaşıyor. Seçkin misafirleri için lüks ile mükemmel hizmetin benzersiz birleşimini sunan Mandarin Oriental, 21. yüzyıl lüksünü Uzakdoğu konsepti birleştirerek ev sahiplerine sunmaya başladı. 

Ayrıca projede yer alan ve dünyaca ünlü İtalyan mimar Antonio Citterio'nun tasarımını yaptığı Mandarin Oriental, Bodrum oteli ise Temmuz ayında seçkin misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Mandarin Oriental, Bodrum lüks otel odaları, süitleri, lifestyle aile odaları, Presidential ve Oriental Villaları ile Avrupa ve Akdeniz'in en lüks ve sofistike resort oteli oluyor. Michelin yıldızlı aşçıların da bulunduğu İtalyan, Akdeniz, Güney Asya, Japon ve Türk olmak üzere altı farklı dünya mutfağını Bodrum'da sunacak olan restoranları ile Mandarin Oriental Bodrum oteli, Bodrum'u uluslararası bir cazibe merkezi yapacak. Projede ayrıca toplamda 3.000 metrekare alan üzerine kurulu olan dünyanın en lüks SPA'sı da bulunuyor. Ev sahipleri, otel misafirleri ve dışarıdan gelecek misafirler Mandarin Oriental Bodrum, Uzakdoğu ve Akdeniz bakım ve terapileri ile misafirlerini şımartacak cennetten bir köşe sunuyor. 

Dünya jet sosyetesi Bodrum'da tatil yapmak için yarışıyor Mandarin Oriental Hotel Group ile birlikte hayata geçirdikleri proje ile Bodrum'u uluslararası arenada hak ettiği yere taşıdıklarını söyleyen Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı: "Dünya jet sosyetesi ve elitleri şimdiden bu yaz tatillerini Bodrum'da geçirmek için yarışa girdiler. Dünya jet sosyetesi lüks süitlerde yerlerini çoktan ayırttı, Artık Bodrum; Cöte d'Azur, Cannes, Monte Carlo ve Karayiplerin gözde adası St. Barth ile dünyanın en lüks destinasyonları arasında yer alıyor. Yaptığımız bu yatırım, Bodrum'u dünyanın harcama gücü yüksek seçkin ziyaretçilerin geldiği ve yılın on iki ayı canlı olan bir cazibe merkezine dönüştürüyor. 

Mandarin Oriental Hotel Group ile olan işbirliği çerçevesinde proje çalışmalarının sürdüğü üç yıl boyunca Bodrum'u tanrtmaya yönelik çok ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Japonya'dan Hong Kong'a, Singapur'dan Körfez ülkelerine, Rus Cumhuriyetlerinden Londra, Paris Milano'ya kadar Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu ve Amerika'da, Bodrum'un dünya elitlerinin tatil yaptığı, orada bulunmaktan mutluluk duyduğu, övünerek bahsettiği bir destinasyon olmasına katkıda bulunduk. Bodrum bugün, dünya starlarının mega yatları ve özel jeleriyle gelip partilerini, özel davetlerini, düğünlerini ve organizasyonlarını gerçekleştirdikleri ve tatillerini geçirdikleri bir merkez olarak öne çıkıyor. 

Bunun yanı sıra Bodrum, devlet başkanlarının da sıkça buluştuğu bir merkez olarak önem kazanıyor. Örneğin Haziran ayı içerisinde Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev" in katılımıyla gerçekleştirilecek olan 4. Türk Konseyi Zirvesi'ne Bodrum ev sahipliği yapacak. Tüm bu gelişmeler neticesinde Bodrum'daki gayrimenkul fiyatları da yükseliş trendine girdi. Ayrıca da Kate Moss ve eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder gibi birçok ünlü de Bodrum'dan ev alanlar arasında yer alıyor." dedi. 


Bafra Vizyon 



Geri Dön