28 / 03 / 2024

Dünya Konut Günü'ne özel 3 boyutlu kampanya!

Dünya Konut Günü'ne özel 3 boyutlu kampanya!

3DKonut.com, bine yakın firmaya ait 2.500 projeyi 3 boyutlu sergilerken, ziyaretçiler ise ortalama 41 dakika gibi rekor bir süre geçirdikleri sitede, 40’ın üzerinde sayfa geziyor…



Satış ofislerindeki proje maketlerini Google Earth tabanlı ve 3 boyutlu internet ortamına taşıyan 3DKonut.com, Dünya Konut Günü dolayısıyla inşaat sektörüne yönelik özel bir indirim kampanyası düzenliyor. Ekim ayı sonuna kadar devam edecek “3 boyutlu avantaj” kampanyası sayesinde tüm inşaat firmaları, 3DKonut.com uygulamalarından % 50 indirimli yararlanabilecek. Dünyanın ilk 3 boyutlu konut portalı, irili ufaklı tüm inşaat projelerini özel yazılımı sayesinde tüm detaylarıyla modelleyerek, Google Earth tabanlı harita üzerindeki gerçek yerinde konumlandırarak sergiliyor. Uygulama sayesinde projeye geliş-gidiş güzergahları, ulaşım alternatifleri, şehir merkezine olan konum, cazibe merkezlerine yakınlık, içerisindeki sosyal tesisler, daire tipleri, odaların içi ve hatta odanın manzarası, güneş alma durumu gibi tüm detaylar, internet üzerinden 3 boyutlu sanal bir tur ile görülebiliyor.


Tamamen bir Türk girişimi olan ve inşaat projelerinin bilgisayarda hazırlanan 3 boyutlu birebir modellerini Google Earth üzerinde sergileyen 3DKonut.com, Dünya Konut Günü’nü özel bir indirimle kutluyor. Ekim ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, inşaat sektörünün son dönemdeki en popüler tanıtım mecralarından birisi haline gelen 3DKonut.com uygulamaları %50 indirimli sunuluyor.


 “Türkiye’deki tüm konut projelerini 3. Boyuta taşımayı hedefliyoruz”


Dünya Konut Günü dolayısıyla başlattıkları “3 Boyutlu Avantaj” kampanyası hakkında bilgi veren 3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe; inşaat sektörüne yeni nesil tanıtım ve pazarlama fırsatı sunduklarını söyleyerek, “Bu kampanya ile Türk ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden birisi olan inşaat sektörüne biz de hizmetlerimizle destek olmayı hedefliyoruz. Amacımız, Türkiye’deki tüm konut projelerini 3. Boyuta taşımak” dedi. 3DKonut.com uygulamasının projeyi müşterinin ayağına götürdüğünü bu sayede, hem inşaat firması hem de o projeden ev almayı düşünenler açısından zaman, emek ve maliyet tasarrufu sağladığını vurgulayan Görpe, “Ankara’da yaşayan birisi, İstanbul’daki konut projesini sanki o anda oradaymış gibi tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu olarak gezebiliyor.” dedi. 

Ziyaretçilerin, sitede kalma süreleri ortalama 41 dakika oldu!


3DKonut.com uygulamasına olan ziyaretçi ilgisine de değinen Görpe, “Türkiye’nin farklı yerlerindeki konut projelerinin internet sayfalarını ziyaret edenler, 3 boyutlusunu da gezmek üzere 3DKonut.com’a geliyor. Dünya genelindeki web sitesi istatisiklerini yayınlayan kaynakların rakamlarına göre ziyaretçilerimizin sitede kalma süreleri ortalama 41 dakikayı buluyor” diyerek bunun kendi alanında bir rekor olduğunu vurguladı. 






Geri Dön