26 / 04 / 2024

Xavier Hermes Taksim 360'dan ev aldı!

Xavier Hermes Taksim 360'dan ev aldı!

Ünlü markalar yatırımlarını, Çalık Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Taksim 360 projesine yapıyor. Teslimine sayılı günler kalan projeden Hermès’in beşinci kuşak yöneticisi Simon Xavier Guerrand-Hermès, ev aldı. 



Son dört ayda Türkiye'ye ikinci kez gelip projeyi inceleyen Hermès, Taksim 360 projesinden etkilendiğini belirtti. Xavier Hermès, ayrıca projenin tamamlanmasından sonra Hermès’in bölgede mağaza açması için iyi niyet anlaşması da imzaladı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Çalık Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mert Çalık, Türkiye’nin Paris eski Büyükelçisi Hakkı Akil ve Xavier Hermès anlaşma imzaladı. İmza töreninde konuşan Hermès, “İlk ziyaretimden sonra dünyanın başka metropollerinde başka projeleri de inceledim. İstanbul’da keyifli ve konforlu bir yaşam sürmek mümkün. Bu nedenle ev satın almaya karar verdim” ifadelerini kullandı.

 

Xavier Hermes Taksim 360 dan ev aldı!

 

Şeflerin Şefi Taksim 360'da restoran açacak

Xavier Hermès’in imza attığı günlerde, yine dev projenin müşterileri arasına giren bir diğer önemli isim de yine bir Fransız dünya markası oldu. ‘Şeflerin Şefi’ olarak bilinen, Alain Ducasse Taksim 360 ziyaretinin ardından proje içinde bir restoran açmaya karar verdi.

 

Xavier Hermes Taksim 360 dan ev aldı!


Geri Dön