26 / 04 / 2024

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!



Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih' karşı 8-2'lik skorla yenilirken 1946 yılından bu yana ilk kez bir maçta 8 gol birden yedi. Tarihi olay üzerine Quique Setien'in görevine son verildiği açıklanırken Arjantinli yıldız Lionel Messi de takımdan ayrılmaya karar verdi. 

Habertürk'te yer alan habere göre; kulüp yönetiminden duyduğu rahatsızlık nedeniyle çeşitli transfer haberleri basına yansıyan Arjantinli yıldızın Milano'dan ev aldığı iddia edildi. Messi'nin, babası Jorge'nin yaşadığı daireye yakın bir bölgede ev aldı. Porta Nuova bölgesindeki dairenin özel bir satış işlemiyle yapıldığı kaydedilirken bu haber de Messi'nin, Inter'e transfer olacağı iddialarını güçlendirdi.

MANCHESTER CITY TÜM ŞARTLARI ZORLAYACAK!

Şampiyonlar Ligi'nden yine çeyrek finalde elenen Manchester City'nin adı da Messi'yle anılıyor. Manchester City Menajeri Pep Guardiola, eski öğrencisinin transferini kulüp yöneticileriyle görüşüp resmi olarak istedi. Barcelona'yla olan sözleşmesinde 635 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi yer alırken Arjantinli yıldız, Katalan ekibinin yöneticileriyle görüşüp transferini talep edebilir. 


Geri Dön