23 / 04 / 2024

Dünya'da bir ilk, Dap Vadisi'nde bedava ofis!

Dünya'da bir ilk, Dap Vadisi'nde bedava ofis!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vadisi

Dap Yapı imzası taşıyan Dap Vadisi projesi 40 bin metrekare alan üzerine yayılıyor."Dünya'da bir ilk, Dap Vadisi'nde bedava ofis!" sloganıyla yola çıkan proje kapsamında 36 ay 0 faiz kampanyası uygulanıyor.



Dap Vadisi projesi 932 bağımsız bölümden bulunuyor.Proje mevcut olan ofislerin büyüklükleri 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor. Dap Vadisi ofis fiyatları 193 bin liradan başlayarak yükseliyor.


Dap Vadisi projesinde, üç adet rezidans konut bloğunun yanında iki adet S şeklindeki home office,Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis bloğu yer alıyor. Proje içerisinde  mega yat marina alanı bulunuyor.


Dap Vadisi projesi Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5 – 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


"Dünya'da bir ilk, Dap Vadisi'nde bedava ofis!" sloganıyla satışlarına devam eden proje yardımcı personel ve diğer harcamalardan tasarruf sağlama amacı olarak Ofis Yönetim Sistemiyle 8 ile 12 yıl arasında kendini amorti etme vaat ediyor.


Dap Vadisi projesinde ödeme seçeneği olarak, lansman fiyatları ve  DAP Yapı  finansmanı ile banka kredisiz ödeme yapılabiliyor. Ayrıca 36 aya sıfır faiz uygulanıyor.


Projedeki sistemin içerisinde gelen telefonlar, size özel tanımlanan hizmet hattı numarasıyla açılıyor, notlarınız ve postanız alınıyor, günlük randevu akışınız düzenleniyor, ziyaretçileriniz karşılanarak çay-kahve ikramınız yapılıyor, ofisiniz temizleniyor, sinema, restoran, uçak bileti rezervasyonunuz sağlanıyor. Yabancı dillere hakim lobi, asistan ekibi gibi birçok hizmet yer alıyor.


Dap Vadisi Kağıthane iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön