25 / 04 / 2024

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyanın en yalnız evi tanınan ve Main eyaletinde konumlanan Atlas Okyanusu ile iç içe olan ev satışa çıktı. Fiyatı ile ise dudak uçuklattı.



Dünyanın en yalnız evi olarak tanınan ev satışa çıktı! 
Maine, Amerika Birleşik Devletleri'nin en kuzeydoğusunda yer alan New England bölgesindeki eyalet olan Maine'de dünyanın en yalnız evi olarak tanınan ev satışa çıkarıldı! 2009 senesinde inşası tamamlanan her şeyden izole ev, Atlas Okyanusu'nun eşsiz manzarasına bakan evin satış fiyatı ise dudak uçuklattı!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Whoa Körfezi'nde konumlanan ev, geçtiğimiz günlerde satışa çıkarıldı. Issız minik bir ada üzerinde yer alan ev için istenen fiyat ise tam tamına 339 bin dolar bu da yaklaşık olara 5 milyon liraya denk geliyor. 

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL ye satışa çıktı!
"Her şeyden tamamen uzaklaşmak ve doğanın içine dalmak isteyenler için ideal bir yer" sloganı ile satışa çıkarılan evin bir banyosu bulunmuyor. 

Banyosu bulunmayan evin tuvalet ise, evin dışında adanın ortasında yer alıyor. Evden metrelerce uzakta.

Evle beraber, evin üstünde yer aldığı Duck Legdes Adası'da satılık. Verilen ilanda ayrıca, "Dünyada hafta sonunu geçirmek için daha iyi bir yer" denildi.

Dünyanın en yalnız evi teknesi olan kişiler için avantaj da sağlıyor. Ev, okyanus gel-gitlerinden etkilenmiyor. Evin içinden ise Atlas okyanusunun eşsiz manzarası gözüküyor.


Geri Dön