26 / 04 / 2024

Duru Beytepe'de peşinde yüzde 20 indirim!

Duru Beytepe'de peşinde yüzde 20 indirim!

Duru Beytepe projesinde peşin ödemede yüzde 20, lansmana özel yüzde 10 indirimle ödemeler yapılıyor. Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile hayata geçirilen projede kişiye özel ödeme imkanı sağlanıyor.



Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, konut satış oranlarında yaşanan artışa dair değerlendirmelerde bulundu. Erdal “Yükselen maliyetleri konut fiyatlarına yansıtmamak sektörü olumlu etkiledi” dedi.

“Geride bıraktığımız 2017 yılı her sektörü olduğu gibi inşaat sektörünü de zorladı” açıklamasında bulunan Tona Yapı Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine baktığımızda bir önceki yıla göre konut satışlarının arttığını görüyoruz. Ben bu artışı biz inşaat sektörü temsilcilerine bağlıyorum. Maliyet oranlarında yaşanan artışı olabildiğince fiyatlarımıza yansıtmamaya çalıştık. Kendi firmalarımız bünyesinde karşıladığımız bu durum sonuçları da sıcak satışa döndü. İnşaat sektörü, Türkiye ekonomisi için lokomotif sektör durumunda. Bu anlamda da gelişmeye ve yükselen yeni projeler ile değerine değer katmaya devam edecektir. Aynı zamanda birçok yan sektörü besleyen de bir yapı olduğu için inşaat sektörünün önündeki bazı engellerin ortadan kalkması ve düzenlemelerin gözden geçirilmesi gerekmektedir.”

 

“Herkes üzerine düşeni yapmalı”

 

Duru Beytepe de peşinde yüzde 20 indirim!

İlhan Erdal “Değişen dünya düzeni, küresel ve ekonomik gelişmeler dâhilinde hemen hemen her sektör etkilenme yaşadı. Sektörümüzdeki canlanmayı desteklemek, satışların devamlılığını sağlamak, ticari alan alışverişini hızlandırmak ve ülkemize katma değer üretebilmek için böyle bir noktada herkesin kendi üstüne düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

Çocuklara özel bir dünya

Mahalle kavramını yeniden hayata geçiren projede Ağaç Ev, Gözlem Meydanı ile hem eğlenceli hem de bilimin kapılarını aralıyor. 
Duru Beytepe'de, peşin alımlarda yüzde 20, lansmana özel yüzde 10 indirim, firma bünyesinde 50 aya varan vade farksız ve kişiye özel ödeme planları sağlanıyor. 

 


Web: www.durubeytepe.com
 


Geri Dön