28 / 03 / 2024

Nuvo Dragos'ta peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Nuvo Dragos'ta peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Maltepe’de yükselen adalar manzaralı Nuvo Dragos’un konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır. Projedeki konutlar peşinde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta...



Yüzde 1’lik KDV avantajı sunulan Nuvo Dragos'ta peşin ödeme yapmak isteyenler için ise yüzde 20 indirim fırsatı veriliyor. Kısa süreliğine devam edecek ve sınırlı sayıda daire için geçerli olan bu kampanya ile ev sahibi olunabiliyor. İster hemen taşının, ister kiraya verin taksitlerinizi kira gelirinizle ödemeye başlayın. 

Çift banyolu daireler, geniş balkonları, yüksek tavanları, en yeni teknolojiye sahip ankastre ürünlerle donatılan mutfakları ile öne çıkıyor. 

Nuvo Dragos ta peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hızla gelişen inşaat sektörü içinde konut yatırımcısının dikkat etmesi gereken en önemli faktör güven… Birçok ev sahibi teslim zamanı vaat edilenden farklı bir ev ile karşılaşabiliyor. Bitmiş bir projeden konut almak, kötü bir sürprizle karşılaşma riskini ortadan kaldırırken, satın alınacak evin inşaat kalitesine, sosyal olanaklarına ve çevre düzenlemesine kadar tüm ayrıntıları görme olanağı sağlanıyor. Bitmiş bir evin fiyatlandırması daha doğru yapılabiliyor. Satın alınan evin proje ruhsatına uygun yapılıp yapılmadığı gibi teknik detayları da ev alırken öğrenme şansı bulunuyor. Ayrıca satın alınan evin istenirse anında yatırıma dönüştürülüp kiraya verilebiliyor olması ve çevrede gerçekleşen kamu ve özel sektör yatırımları ile değer artışının hızlanması bitmiş projeden ev almanın artıları olarak öne çıkıyor. 

Nuvo Dragos ta peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Yaşam kalitesini yükselten proje…

Nuvo Dragos İstanbul Maltepe ve çevresinin en geniş sosyal alanına sahip projesi olmasıyla da yaşam kalitesini yükseltiyor. Projede tüm aile fertlerinin sıkılmadan zaman geçireceği alanlar mevcut. Hatta evcil hayvanların bile… 2726 metrekare alan üzerinde, açık ve kapalı sosyal alanlarıyla yaşam kalitesini yükselten, metropolün getirdiği streslerden uzaklaştıran, 7’den 70’e tüm sakinlerin keyifli ve eğlenceli zaman geçireceği özel bir proje. Nuvo Dragos’ta özel peysajlı geniş bahçeler, açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahaları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, plates stüdyo odası, ortak kullanımlı seyir terasları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları yer alıyor. Tüm bu sosyal imkanlara İstanbul’un en özel manzaralarından Adalar manzarası da eklenince Nuvo Dragos’tan ev değil dört dörtlük bir yaşam satın almış oluyorsunuz. 

Nuvo Dragos ta peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Tüm ulaşım hatlarının ortasında

Tüm ulaşım arterlerine yürüme mesafesinde konumlanan Nuvo Dragos, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Birbirine entegre deniz, hava, kara ulaşım hatlarının tam ortasında bulunan  Nuvo Dragos  ulaşım sorununu ortadan kaldırıyor. E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında,  Marmaray  ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yer alan  Nuvo Dragos  E5,TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine ve Carrefour Maltepe Park AVM’ye yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Projenin yakınında Kartal Adliye Sarayı, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Koşuyolu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli kamu kurumları bulunuyor. Ayrıca Nuvo Dragos çevresinde özel hastaneler, kamu ve vakıf üniversiteleri, eğlence ve alışveriş merkezleri gibi eğitim, sağlık ve sosyal hayata yönelik pek çok kurum da yer alıyor. 


Tel: 0216 370 89 89 
Web: http://www.nuvodragos.com/

 


projeye sor



Geri Dön