19 / 04 / 2024

nuvo dragos iletişim

nuvo dragos iletişim

Özderici Nuvo Dragos ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasını taşıyan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Nuvo Dragos'ta 2+1 daireler 4 bin TL taksitle!

Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor. Nuvo Dragos'ta hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Nuvo Dragos'ta taksitlerinizi kira gelirinizle ödeyin!

Nuvo Dragos'ta yüzde 1’lik KDV avantajı sunuluyor. Sınırlı süre için geçerli kampanyaya göre projede peşin ödeme yapmak isteyenler için ise yüzde 20 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Nuvo Dragos'ta peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Maltepe’de yükselen adalar manzaralı Nuvo Dragos’un konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır. Projedeki konutlar peşinde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta...

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor!

Anında yaşamaya hazır olan Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri kazandırmaya devam ediyor. Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

Nuvo Dragos satış ofisi!

Nuvo Dragos satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla yükselen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler 2+1 fiyatına alıcılarını bekliyor. 

Nuvo Dragos'ta 849 bin TL'ye 3+1!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos’ta Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor...

Nuvo Dragos'ta 2+1 fiyatına 3+1 daire! 849 bin TL'ye!

Maltepe’de şehrin ayrıcalıklarına bir adım yakınlıkta yükselen Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır. Üstelik şimdi projenin 175 metrekare 3+1 daireleri, vadeli ödemelerde yüzde 5 peşinat, 120 ay 0.98 faiz oranıyla satışta…  

Nuvo Dragos yüzde 25 peşinatta yüzde 10 indirim!

Nuvo Dragos 52 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan Nuvo Dragos yüzde 25 peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Maltepe Nuvo Dragos'ta kampanya! 75 ay 0 faiz!

Daire fiyatları 337 bin TL'den başlayan Nuvo Dragos Evleri'nde kampanya devam ediyor. Nuvo Dragos'ta 75 ay 0 faiz ve yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Nuvo Dragos Evleri'nde 1+1'ler 337 bin TL!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de Nuvo Dragos projesi hayata geçiyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edilen daireler 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Nuvo Dragos Evleri satılık daire!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde 999 satılık daire yer alıyor. Proje 5 blok halinde yükseliyor. Projede 66 metrekare ile 219 metrekare arasında değişen daireler yer alıyor.

Maltepe Nuvo Dragos'da 75 ay 0 faiz!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde hayata geçirilen Nuvo Dragos Maltepe'de yükseliyor. Maltepe'de bulunan Nuvo Dragos konut projesinde toplam 1007 bağımsız birim inşa ediliyor.

Maltepe Nuvo Dragos'da yüzde 10 indirim!

İstanbul Avrupa Yakası Maltepe'de yükselen Nuvo Dragos 6 mağaza, 999 daire, 1 ofis ve 1 müstakil villa ile hayata geçiyor. Proje Özderici GYO tarafından hayata geçiriliyor.

Maltepe Nuvo Dragos kampanyası!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Nuvo Dragos Konutları 'nda daire fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Maltepe Nuvo Dragos kampanyası...

Özderici Nuvo Dragos iletişim!

Özderici Nuvo Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özderici GYO tarafından hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daireler bulunuyor. 

Nuvo Dragos satış ofisi!

Nuvo Dragos satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla yükselen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler 2+1 fiyatına alıcılarını bekliyor. 

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim için satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje sahile ve metroya yakın konumda bulunuyor.

Dragos Adam Kule Rezidans iletişim!

DAP Yapı tarafından inşa edilen Dragos Adam Kule Rezidans Evleri'nde satışlar devam ediyor. Dragos Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Dap Yapı Adam Kule Evleri iletişim bilgileri!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi. Dap Yapı Adam Kule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Adam Kule Dragos satış ofisi iletişim!

Daire alanlarının 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Adam Kule Dragos satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri telefon!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Dragos Adam Kule iletişim bilgileri telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri!

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa edilen Adam Kule projesi DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Dragos Adam Kule Evleri iletişim!

Dragos Adam Kule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Projede 15 ile 28 Mayıs tarihleri arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede 0 faiz uygulanıyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule iletişim!

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Yapı Adam Kule projesi Vazo Kule projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Dragos Adam Kule iletişim!

27 kat şeklinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

nuvo dragos iletişim Haberi

nuvo dragos iletişim

Özderici GYO tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Nuvo Dragos projesinde 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 15 peşin, 120 ay 4 bin TL aylık ödemelerle satılıyor. Hemen teslim daireler için kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nuvo Dragos'ta yüzde 1 KDV oranıyla ödemeler yapılıyor. 2+1 dairelerin 3.000 TL'ye kadar kira getirisi bulunuyor.

Birçok sosyal alana sahip projede manzaralı seyir terasları, huzur veren yemyeşil bahçe ve yürüyüş parkurları, çok oyun alanları mevcut.

Nuvo Dragos projesi Marmaray ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre uzaklıkta, E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında yer alıyor. 


Tel: 0216 370 89 89

Web: www.nuvodragos.com
Ezgi...