25 / 04 / 2024

Nuvo Dragos'ta 849 bin TL'ye 3+1!

Nuvo Dragos'ta 849 bin TL'ye 3+1!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Özderici GYO tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos’ta Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor...



Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos’ta Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor. Sınırlı sayıda dairelerde geçerli olacak ve kısa sürecek kampanyaya özel anlaşmalı bankalar üzerinden yüzde 5 peşinat, 120 ay 0.98 faiz oranı ile 849 bin TL’den alıcılarını bekliyor. 

2 bin 726 metrekare alan üzerinde, açık ve kapalı sosyal alanlarıyla yaşam kalitesini yükselten, metropolün getirdiği streslerden uzaklaştıran, 7’den 70’e tüm sakinlerin keyifli ve eğlenceli zaman geçireceği özel bir proje olan Nuvo Dragos'ta özel peyzajlı geniş bahçeler, açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahaları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, plates stüdyo odası, ortak kullanımlı seyir terasları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları bulunuyor.

Nuvo Dragos ta 849 bin TL ye 3+1!

Nuvo Dragos, bitmiş bir projeden, merkezi bir lokasyonda karlı bir yatırımla ev sahibi olma şansı veriyor. İstanbul Maltepe ve çevresinin en geniş sosyal alanına sahip projesi olmasıyla da yaşam kalitesini yükselen projede tüm aile fertlerinin sıkılmadan zaman geçireceği alanlar yer alıyor.

Tüm bu sosyal imkanlara İstanbul’un en özel manzaralarından Adalar manzarası da eklenince Nuvo Dragos’tan ev değil dört dörtlük bir yaşam sahibi olunabiliyor.

Nuvo Dragos  projesi, Koşuyolu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kartal Adliye Sarayı'na yakın mesafede yer alıyor. 

 

Web: http://www.nuvodragos.com/

 


projeye sor



Geri Dön