26 / 04 / 2024

Maltepe Nuvo Dragos'da 75 ay 0 faiz!

Maltepe Nuvo Dragos'da 75 ay 0 faiz!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde hayata geçirilen Nuvo Dragos Maltepe'de yükseliyor. Maltepe'de bulunan Nuvo Dragos konut projesinde toplam 1007 bağımsız birim inşa ediliyor.



Maltepe'de 5 blok halinde yükselen  Nuvo Dragos  projesinde 999 daire, 1 ofis, 1 mağaza ve 1 villa olamk üzere toplam 1007 konut yer alıyor. 


Maltepe Nuvo Dragos projesinde teslimler sözleşmeden hemen sonra yapılırken, ikinci etap için teslimlerin 2015 yılı sonunda yapılması planlanıyor. 


Özderici Nuvo Dragos'da belli peşinatlar sonrasında 75 aya varan vade farksız taksit imkanları bulunuyor. Dairelerde peşin alım söz konusu olduğunda yüzde 10 indirim sağlanıyor. 


Proje Adalet Sarayına, Kartal-Kadıköy metro istasyonuna, Kartal-Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesin ve  Marmaray'a yakın mesafede konumlandırılıyor. Projede daire fiyatları 337 bin TL'den başlıyor. 


Maltepe Nuvo Dragos'ta dinlenme alanları, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, koşu-yürüyüş parkuru, basketbol sahası ve tenis kortu, çocuk yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yer alıyor.


52 bin metrekare brüt alan üzerinde yükselen Nuvo Dragos projesinde daire alanları 66 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor.


Nuvo Dragos Konutları

Adres: Cevizli mahallesi, Tugay yolu caddesi No:12 Maltepe İstanbul


Nuvo Dragos satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 370 89 89

Web sitesi: www.nuvodragos.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön