19 / 03 / 2024

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı!

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor.



Nuvo Dragos projesinde sınırlı sayıda dairelerde geçerli olacak ve kısa sürecek kampanyaya özel anlaşmalı bankalar üzerinden yüzde 5 peşinat, 120 ay 0.98 faiz oranı ile 849 bin TL’den alıcılarını bekliyor. 

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükselen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor. Proje Özderici GYO tarafından yükseliyor.

Arsa alanı 2 bin 726 metrekare olan projede özel peyzajlı geniş bahçeler, açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahaları, sauna, plates stüdyo odası, ortak kullanımlı seyir terasları, fitness salonu, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları mevcut.

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı!

İstanbul Maltepe ve çevresinin en geniş sosyal alanına sahip  Nuvo Dragos  projesi  Koşuyolu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kartal Adliye Sarayı'na yakın mesafede yer alıyor. 

Adalar manzarasına hakim Nuvo Dragos’tan ev değil dört dörtlük bir yaşam sahibi olunabiliyor.

  
Web: http://www.nuvodragos.com/
 


projeye sor



Geri Dön