23 / 04 / 2024

Nuvo Dragos'ta 2+1 daireler 4 bin TL taksitle!

Nuvo Dragos'ta 2+1 daireler 4 bin TL taksitle!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor. Nuvo Dragos'ta hemen tapu fırsatı sunuluyor..



Nuvo Dragos, Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçiriliyor. 2 bin 726 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Nuvo Dragos'ta 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Hemen tapu hemen teslim fırsatı sunulan Nuvo Dragos'ta çift banyolu daireler, geniş balkonlar, yüksek tavanlar, en yeni teknolojiye sahip ankastre ürünlere yer verilen projede kısa süre geçerli kampanyaya göre peşin ödeme yapmak isteyenler için ise yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor. 

Hemen teslim avantajı ile yaşamın hemen başladığı projede, stoklarla sınırlı 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 15 peşin, 120 ay 4 bin TL aylık ödemelerle satışa çıkıyor.

Özel fiyatlarla satışa çıkan 2+1 daireler, anında kiraya verilebileceği gibi 3 bin TL’ye kadar kira getirisi ile ödeme planının da büyük bir bölümü sübvanse edebiliyor.

Projede tüm aile fertlerinin yanı sıra evcil hayvanların bile sıkılmadan zaman geçireceği alanlar yer alıyor. 

Nuvo Dragos ta 2+1 daireler 4 bin TL taksitle!

Projenin ortak kullanım alanları arasında açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, basketbol- voleybol sahaları, Türk hamamı, sauna, plates stüdyo odası, özel peyzajlı geniş bahçeler, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, fitness salonu, plates stüdyo odası, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları bulunuyor. 

E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında yer alan Nuvo Dragos,  Marmaray  ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede bulunuyor. 

Nuvo Dragos ta 2+1 daireler 4 bin TL taksitle!
 
Nuvo Dragos TEM, sahil, E5 ve  minibüs yolu ulaşım alternatiflerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Ayrıca  Nuvo Dragos  çevresinde özel hastaneler, eğlence ve alışveriş merkezleri gibi eğitim, sağlık ve sosyal hayata yönelik pek çok kurum da yer alıyor. 

 
Tel: 0216 370 89 89 
Web: http://www.nuvodragos.com/

 


projeye sor



Geri Dön