25 / 04 / 2024

Nuvo Dragos indirim

Nuvo Dragos indirim

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Maltepe'de hayata geçirdiği Nuvo Dragos projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor...

Nuvo Dragos'ta 2+1 daireler 4 bin TL taksitle!

Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor. Nuvo Dragos'ta hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Nuvo Dragos'ta yüzde 5 peşinatla!

Nuvo Dragos'ta yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. İstanbul’un en özel manzaralarından Adalar manzarasına hakim proje 2 bin 726 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Maltepe'de hayata geçirdiği Nuvo Dragos projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor...

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı bulunuyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor. 

Nuvo Dragos'ta 2+1 daireler 4 bin TL taksitle!

Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor. Nuvo Dragos'ta hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Nuvo Dragos'ta taksitlerinizi kira gelirinizle ödeyin!

Nuvo Dragos'ta yüzde 1’lik KDV avantajı sunuluyor. Sınırlı süre için geçerli kampanyaya göre projede peşin ödeme yapmak isteyenler için ise yüzde 20 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Nuvo Dragos'ta peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Maltepe’de yükselen adalar manzaralı Nuvo Dragos’un konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır. Projedeki konutlar peşinde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta...

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor!

Anında yaşamaya hazır olan Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri kazandırmaya devam ediyor. Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

Özderici Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim!

Özderici Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı!

Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır.  Projenin konforlu yaşamın kapılarını aralayan daireleri peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta... 

Nuvo Dragos Konutları kampanyalı ödeme şekli!

Nuvo Dragos Konutları kampanyalı ödeme şekli kapsamında peşin ödemelerde liste fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor...

Nuvo Dragos'ta yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Özderici GYO imzasıyla Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos'ta yüzde 15'e varan indirim imkanı sağlanıyor. Projede 284 daire ve 8 ticari ünite yer alıyor. 

Nuvo Dragos 1. Etap güncel ödeme koşulları!

Nuvo Dragos 1. Etap güncel ödeme koşulları kapsamında daire fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor...

Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları!

Toplam 999 daireden meydana gelen Maltepe Nuvo Dragos projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Nuvo Dragos yüzde 25 peşinatta yüzde 10 indirim!

Nuvo Dragos 52 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan Nuvo Dragos yüzde 25 peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Nuvo Dragos indirim Haberi

Nuvo Dragos indirim

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta satışlar devam ediyor. Proje İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe'de inşa ediliyor. Projenin ilk etabında 484 adet daire ve 8 ticari ünite, ikinci etabında ise 515 daire yer alıyor.

Nuvo Dragos'ta hemen tapu, hemen teslim imkanı sunuluyor. Projede yüzde 20 indirim ve 120 aya kadar vade yapılıyor. Projede KDV oranı ise sadece yüzde 1.

İlk etabının 2, ikinci etabının ise 3 bloktan meydana geldiği Nuvo Dragos projesinin ilk etabında 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire, ikinci etabında ise 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler bulunuyor. 

Maltepe Nuvo Dragos'taki 1+1 daireler 66- 89 metrekare, 2+1 daireler 101 - 154 metrekare, 3+1 daireler ise 156 - 219 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.

Birçok sosyal imkanın...